up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Salgsstedet elektronik og computere

Salgsstedet elektronik og computere

Find et bredt udvalg af Salgsstedet-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Salgsstedet

Mærker for Salgsstedet

Hvad er et POS system, og hvordan fungerer det?

Et POS system er et system, der gør det muligt for dig at modtage betalinger fra dine kunder og føre en fortegnelse over salget. Processen lyder simpel, men hele processen fungerer på forskellige måder, afhængigt af din virksomhed, om du har fysiske butikker, netbutikker eller begge dele.

Hvordan fungerer et POS system?

• Processen starter, når kunden beslutter sig for at købe et produkt eller en ydelse. Hvis der er tale om en fysisk butik, bruger salgsmedarbejderen en stregkodescanner til at se på produktets pris.
• Dernæst beregner POS systemet prisen på produktet, inklusive eventuel moms.
• Salgsmedarbejderen opdaterer lageroptællingen for at registrere, at produktet er solgt.
• Endelig bruger kunderne deres betalingskort, kreditkort, gavekort, loyalitetspoint eller endda kontanter til at foretage betalingen.
• Transaktionen gennem POS systemet er gennemført. Derefter udskriver salgsmedarbejderen den digitale kvittering.

tilbehør

I dag er moderne POS systemer helt digitale, derfor har du brug for alle de essentielle komponenter, der er nødvendige for at betjene systemet jævnt og perfekt. I et POS system kan tilbehøret variere fra eksterne kort, forlængere, batterier, sensorer, scannere, beskyttere, USB scannerkabel og meget mere.

Forbrugsvarer

Forbrugsvarer er en vigtig del af din salgsenhed, kasseapparat eller periferiudstyr, der er knyttet til dit POS system. Du skal bruge forbrugsvarer af høj kvalitet for at sikre holdbarheden af dit udstyr, som omfatter blækbånd, papirruller, blækpatroner, etiketprinterbånd, skalaetiketter og etiketprinteretiketter stregkode og forsendelsesetiketter.

Skærm

Displayet er også en af de vigtige dele af POS systemet, der giver dig mulighed for at registrere tid, sted og relaterede detaljer for salget. Displayet eller monitoren bruges til at føre en fortegnelse over salg på fysiske varer fra din butik. Samsung , Philips , LG , Sony , Benq , Viewsonic og iiyama er velkendte producenter, der leverer POS systemer til virksomheder.

Skuffer

POS softwaresystemet, der er forbundet til kasseskufferne, kan hjælpe dig med at spore, når skuffen åbnes. Skuffen bruges til at opbevare pengene indeni, mens salgstransaktionerne foregår i butikken. Den ansvarlige tager pengene og lægger dem i skuffen og giver de købte varer til kunderne.

Betalingsterminaler

I POS Systemet er betalingsterminalen den vigtigste fase. En betalingsterminal er også kendt som en kreditkortterminal eller salgsterminal er en enhed, der bruges til at foretage elektroniske pengeoverførsler og andre transaktioner, der initieres ved en terminal og dirigeres gennem et netværk.

Printere

POS Systemet anvender printere, der udskriver de salgskvitteringer, der viser præcis, hvad og hvornår kunden har købt varerne, og hvor meget de har betalt. Du bør få printerne fra anerkendte virksomheder, så hele transaktionen af salg kan udføres problemfrit.

Scannere

Stregkodescanner er en anden vigtig del af POS systemet. En stregkodescanner bruges til at læse produktets detaljer, så du kan ringe det op. Stregkodelæserne/scannerne er en hurtig måde at tjekke prisen på varerne og andre detaljer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk