up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Krups

Krups

Alle ( Krups )

Om Krups

Krups er et fremtrædende mærke inden for industrien af køkkenudstyr og kafferelaterede varer. Selvom det måske ikke er blandt de 200 mest kendte mærker på verdensplan, har det skabt et niskemarked for sig selv i husholdningsapparatmarkedet, især når det kommer til kaffe- og espressoapparater samt andet køkkenudstyr.
Krups er kendt for sin kollektion af kaffe- og espressoapparater, der er designet til at give den perfekte kop kaffe eller espresso med bekvemmelighed. Uanset om du er en kaffefanatiker eller bare nyder en god kop joe, har Krups en enhed, der passer til dine behov. Deres kaffemaskiner, espressoapparater og kaffekværne er kendt for deres præcision og holdbarhed.
Udover kaffeapparater tilbyder Krups også en kollektion af andre køkkenartikler, herunder juicemaskiner, blendere, brødristere og meget mere. Deres dedikation til høj kvalitet og håndværk udvider sig til alle deres produkter, hvilket gør dem til et foretrukket valg for kunder, der leder efter effektive og pålidelige køkkenapparater. Krups har opnået et ry for sin europæiske strukturfornemmelse, der kombinerer elegant æstetik med funktionalitet. Mærkets produkter og varer er ofte kendt for deres brugervenlighed, som leder både til nybegyndere og erfarne hjemmekokke og kaffelskere.

Krups kollektion af køkkenapparater

Krups kaffemaskiner er kendt for deres evne til at brygge kaffe med konsistens og præcision. De er designet til at udtrække den fulde smag fra dine kaffebønner, hvilket resulterer i en cremet og aromatisk kop kaffe. Krups espressomaskiner er designet til at give autentisk espresso med en fed crema. De kommer ofte med højtrykspumper, som er vigtige for at udtrække den fulde smag og duft fra kaffebønner. Krups wafler maker er designet til at fordele varme jævnt, hvilket resulterer i wafler, der er kogt ensartet og har en sprød overflade og en blød indvendig. Krups brødrister har ofte flere varmeelementer og justerbare bruningsindstillinger, så din toast kommer ud, lige som du ønsker det, enten let stegt eller sprød. Krups kaffekværn er kendt for sin evne til at tilbyde ensartet og konsistent malning, hvilket sikrer, at alle dine kaffebønner har den præcise partikelstørrelse til en jævn udtrækning. Krups æggekoger er designet til at være brugervenlig, så det er nemt for enhver at koge æg uden besvær. Krups mixere er udstyret med kraftige motorer og nyttige blandermekanismer, så dine ingredienser helt og jævnt blandes.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk