up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Elektricitet og smarthome

Elektricitet og smarthome

Find et bredt udvalg af Elektricitet og smarthome-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektricitet og Smarthome

Mærker for Elektricitet og Smarthome

Sådan skaber du dit eget Smart Home: det grundlæggende

Hjemmeautomatisering er en fantastisk måde, der giver enkel og bekvem styring af alle vores hjemmeenheder og apparater. Nedenfor er nogle af de væsentlige smarte hjemmeenheder, som du bør eje for at skabe et smart hjem med de bedste mærker som Xiaomi , Apple , Philips , Bosch , Logitech og Sony . Tag et kig;

Vækkeure

Med en stor touchskærm er smarte vækkeure med Google Assistant specielt designet til at gøre livet lettere. Det fungerer også som en hub til at styre en række andre smarte enheder. Du kan også indstille alarmer til at give dig besked om nogle vigtige opgaver, såsom at tage medicin eller hente børnene. Mange vækkeure har en USB opladningsport, der giver dig mulighed for at oplade din telefon eller andre enheder, mens du sover.

Alarmer og klokker

En smart dørklokke er en fantastisk komponent i hjemmeautomatisering, der er forbundet til netværket og giver dig besked på din smartphone eller andre enheder, når nogen ankommer til døren. Når den besøgende trykker på knappen på dørklokken, aktiveres den og informerer dig. Derudover er der sikkerhedsalarmer og klokker , der gør dit hjem smartere.

Detektorer og sensorer

Ultralydssensorer er en integreret del af IoT hjemmeautomatiseringssystemer. Sensorteknologi har løst mange problemer i hjemmet for din families sikkerhed og for at beskytte dit hjem mod skader. Detektorer og sensorer registrerer tingenes tilstand omkring dit hjem og advarer dig. Du kan derefter indstille dine sensorer til at instruere andre smartenheder om, hvordan de skal reagere.

Digitale assistenter

En digital hjemmeassistent er grundlæggende en elektronisk enhed, der reagerer på stemmekommandoer og udfører opgaverne som anvist. For eksempel hjælper det dig med at styre netværksforbundne husholdningsapparater ved hjælp af hjemmenetværket. De digitale assistenter kan også justere lys, varme og låse eller låse garageporte op, afspille musik og mange andre ting.

Enheden følger baby

Smart home teknologisystemer hjælper med at spore og følge babyer for at sikre, at de er sikre og beskyttede. Smart Home produkter tilbyder mange løsninger, der virkelig forbedrer folks livsstil. Med smarte lys, smarte låse og kameraer kan du sikre, at dine børn er sikre. Desuden kan integration af gas og røgdetektorer sikkert forhindre uheld, hvis børn ved et uheld leger med gasknapper eller ild.

Sikkerhed og sikkerhed

Smartlåse er den bedste komponent i et hjemmeautomatiseringssystem. Måske tilbyder disse enheder både sikkerhed og fleksibilitet, så du kan overvåge, hvem der kommer ind og forlader dit hjem, mens du er væk. Derudover, for at få det højeste niveau af sikkerhed og sikkerhed, skal du overveje et smart hjem sikkerhedssystem. Du kan også modtage advarsler, når børn kommer ind i potentielt usikre områder i hjemmet som swimmingpoolen eller ovenpå.

Mere om Smarthome:

En af de nemmeste måder at opgradere lys i dit hjem på er at bruge et smart stik. Du kan simpelthen styre al belysning og tilbehør via din smartphones app. Brug derefter din telefon til at styre alle disse lamper fra en enkelt app. Derudover er smarte vejrstationer de grundlæggende systemer, som du installerer til at måle udendørs temperatur, luftfugtighed og lufttryk.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk