up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sport elektronik og computere

Sportselektronik

Find et bredt udvalg af Sportselektronik-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Sport

Mærker for Sport

Tips til at vælge din sportselektronik

Action kameraer

Actionkameraerne er små, robuste, vandtætte digitale kameraer beregnet til at fange fordybende actionbilleder. Actionkameraerne giver dig mulighed for at falde direkte ind og passe en del af begivenheden til at tage billeder og videoer på en måde, som almindelige kameraer eller telefonkameraer bare ikke kan. Actionkameraer er stadig det mest pålidelige middel til at tage billeder. Du kan købe actionkameraer fra Braun , Garmin , Denver , Polaroid , Muvit .

Aktivitetsmålere

Aktivitetsmålerne er, også kaldet fitnesstrackere, et værktøj eller apparat til at overvåge og følge fitnessrelaterede opgaver såsom intervalgang eller løb, kalorieforbrænding og i nogle stater hjerteslag. Det er en slags bærbar maskine. Aktivitetsmålerne registrerer konstant kroppens handlinger på et 3 akslet accelerometer. Oplysningerne gemmes, hele tiden de bæres og tændes.

Cykelcomputere

Cykelcomputere er de enheder, der er installeret på en cykel, og som måler og præsenterer rejserapporten, sammenlignelig med enhederne i instrumentbrættet i en bil. Cykelcomputerne har en skærm eller en hovedenhed, der normalt er forbundet med cyklens håndtag for komfortabel visning. De registrerer din rejse og information opnået fra puls, rytme og styrke, som du derefter kan kontrollere de registrerede data for at estimere din præstation.

Gps

En GPS er en maskine, der er dygtig til at indsamle viden fra GNSS satellitter og derefter bestemme enhedens geografiske placering. GPS er et globalt navigationssatellitarrangement, der præsenterer position, hastighed og tidsestimering. GPS kan findes overalt. Du kan indstille GPS systemer i din bil, dine mobiler og dine ure. GPS hjælper dig med at navigere, hvor du bevæger dig, fra punkt A til punkt B.

Sensorer

Sensorerne er værktøjerne, der identificerer variationen i miljøet og reagerer på noget output på det separate system. Sensorerne forvandler en fysisk begivenhed til en almindelig analog spænding eller sjældent et digitalt skilt, der omdannes til en menneskeligt forståelig repræsentation eller overføres til præsentation eller yderligere behandling. Deres mål er at identificere hændelser eller variationer i deres miljø og overføre dataene til andre enheder, normalt en computerprocessor.

Sportsure

Sportsurene forener formålene med et stopur, alarm og standard armbåndsur i ét teknologisk ur. Stopurene er beregnet til at være stærke, attraktive og værdifulde. Et sportsur er vandafvisende, vragafvisende og kan hjælpe dig med at forbedre din løbstid eller 5K. Stopurene indeholder innovationer såsom alarm, stopur, gyrokompas, hjerteslagsmåler og tachymeter.

Mere om sportselektronik:

Batterier og opladere: Batterierne og opladerne bruges til at oplade de elektroniske enheder. Batterierne er energilageret, og opladeren bruges til at oplade apparaterne.

Reservedele: Reservedelene er de ekstra dele, der bruges som erstatning, når dine enhedsdele er ude af drift.

Stopure: Stopurene bruges til at beregne tiden på dine opgaver.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk