Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Bilelektronik

Bilelektronik

Find et bredt udvalg af Bilelektronik-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Bilelektronik

Mærker for Bilelektronik

Ting at vide om bilelektronik

Da din bil har en kombination af forskellige komponenter, og alle ser ud til at være væsentlige for at få køretøjet til at se ud og yde bedre. Normalt inkluderer det elektriske system, der bruges i et køretøj, motorstyring, tænding, radio, telematik, underholdningssystemer i bilen og mange andre. Moderne biler har mange elektroniske produkter. Desuden er biler i dag meget pålidelige på deres elektroniske produkter for at yde fuld effektivitet. Bilbatterier og anden elektronik styrer meget af din bils funktionalitet, og hvis de begynder at skuffe, kan du støde på en lang række problemer med din bil. Biler har mange elektrisk styrede enheder, de modtager energi fra batteriet og returnerer det tilbage til batteriet gennem ildstedet. Ladesystemet er en kombination af generator og batteri. Et bilbatteri bruges til at drive startmotoren, som hjælper motoren med at begynde at fungere, mens hovedformålet med generatoren er at oplade batteriet og andre elektriske komponenter i køretøjet.
Vi vil fremhæve nogle af de vigtigste bilkomponenter, så du har al indsigt og udstyrer dit køretøj i overensstemmelse med dets behov.

Bilbatterier

Bilen afhænger af batteriets strøm, da køretøjet ikke vil starte, medmindre bilbatteriet er opladet. Batteriet i din bil har et kæmpe ansvar i forhold til at levere strøm til alle de elektriske dele. Bilbatterier giver et skub af elektricitet, der er nødvendigt for at drive alle de elektriske komponenter i dit køretøj.

Alkometer

Det er en tændingslås, der ikke vil tillade føreren at starte køretøjet, medmindre han eller hun består udåndingsprøven, der kontrollerer niveauet af alkohol, som føreren bruger. Enheden har et præ standardniveau indstillet for alkoholkoncentrationen i blodet, som kontrolleres af din stat.

Kameraer og sensorer

Med backup kameraerne kan du have et levende overblik over, hvor du er fra bagsiden. Bakkameraerne er blevet meget populære, da de har reduceret antallet af ulykker markant, og de fleste, der har installeret dem, har en ekstra funktion af en bak parkeringssensor. Mens parkeringssensorer er enheder, der er placeret på et køretøjs kofangere for at hjælpe føreren ved parkering.

Cb radioer

I tider, hvor wifi ikke fungerer, eller mobiltelefonens signaler falder konsekvent. Cb radio er, hvad enhver chauffør har til hensigt at have, da dette vil hjælpe i situationer, hvor netværksdækning ikke er tilgængelig, og kommunikationsmedier ikke er tilgængelige. CB radioen er en kvalitetsinvestering, der holder dig sikker fra usynlige problemer, der kan fange dig i tider med kommunikationsproblemer.

GPS

Det kræver tid at holde styr på dit køretøjs mobilitet. En GPS tracker giver dig mulighed for at kende den nøjagtige placering, hvor køretøjet er til stede, og holde det beskyttet i tilfælde af tyveri. GPS trackeren vil spille en væsentlig rolle i nødsituationer ved at tilkalde hurtig hjælp. Xiaomi , Samsung , Huawei , Sony , Pny , Startech , Belkin , Garmin er de bedste mærker for dette produkt, og du kan vælge et af dem til dit næste køb.

Radioer

Bilradioer er en gammel opfindelse, men har stadig deres anvendelighed. At køre uden at lytte til radioer og musik vil nogle gange blive hektisk. Lange ruter får ofte bilister til at miste fokus, men med radio kan fokus forblive intakt. Radio er en kilde til underholdning, mens du kører. Radioer er til stede i næsten alle køretøjer og er en krævende bilkomponent for de fleste mennesker, der har til hensigt at gå ud for at købe.

Mobiltelefonholder

Det er ikke nemt at holde fokus på at køre bil, mens du bruger din mobiltelefon. Nogle gange vil det blive en risikabel ting og kan resultere i straf og andre skader. Mobiltelefonholderen har dog løst problemet, da chauffører nu kan bruge deres telefon til at se en video og besvare hasteopkald uden problemer. Beslaget vil hjælpe dem med at gøre alt dette uden nogen gener.

Sikkerhed, Højttalere, Antenner Opladere

En af de vigtigste ting, man skal opleve, før man starter kørslen, er at spænde sikkerhedsselen, da kompromittering af denne faktor kan føre til negative virkninger. Xiaomi, Samsung, Huawei, Sony, Pny, Startech, Belkin, Garmin er de bedste mærker til dette produkt, og du kan vælge et af dem til dit næste køb

Bilhøjttalere er essensen af dit bilstereosystem og en kilde til den største underholdning, mens du kører. For at få et afbrudt signal til at konvergere, er bilantenner værd at have. En mobils levetid afhænger af dens opladning, og at have en perfekt oplader i din bil vil gøre livet nemt.