up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Bytransport

Bytransport

Find et bredt udvalg af Bytransport-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Bytransport

Mærker for Bytransport

Hvad skal man vælge mellem et Hoverboard og en Segway?

Covers

Overtrækket er en rimelig og passende metode til at redde din cykel fra sollys og vandskader, samtidig med at den holder den pæn og fri for mærker og ar. Det vil også holde din cykel skjult væk fra tyve, hvilket giver en effektiv belægning af psykologisk beskyttelse.

E cykler

E cykler er motoriserede cykler med en indbygget elektrisk motor, der bruges til at hjælpe fremdriften. Adskillige typer e cykler er kendt over hele verden, men de falder normalt i to brede typer: cykler, der hjælper rytterne med at pedalkraft, og cykler, der assisterer en gashåndtag, som inkorporerer et knallert lignende system. Du kan købe e cykler fra Xiaomi , Cecotec , PNI , Denver , KSIX , Quick Media Electronic , Segway .

El scootere

El scooterne er stand up løbehjul, der drives af en elmotor. Kategoriseret som en tilstand af mikromobilitet, er de elektriske scootere normalt udtænkt med et stort dæk i midten, som rytteren står på. Den første elektriske scooter blev bygget af Autoped start i 1915.

Hoverboards

Hoverboardene er den selvbalancerende private transport, der holder to elektriske hjul fastgjort til et par verbale buffere, som rytteren sætter deres fødder på. Rytteren regulerer hastigheden og bevægelsen ved at dreje bufferne.

Segways

Segways er den tohjulede, selvbalancerende individuelle tur skabt af Dean Kamen og kom på markedet i 2001. Segways er elektriske køretøjer, der bruges som et passende aktiv til rejser rundt i byer og landsbyer. Segways fungerer for at forblive oprejst takket være gyroskoper og kører i henhold til den tilgang, hvori rytteren vipper.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk