up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Nintendo

Nintendo

Alle ( Nintendo )

Om Nintendo

Nintendo er en topjapansk international forbrugerelektronik- og videospilvirksomhed. Virksomhedens kontor er etableret i Kyoto. I 1977 præsenterede Nintendo det første videospil. Med hver udgivelse opnåede mærket global anerkendelse for sin Nintendo Entertainment System. Siden sin oprettelse har virksomheden skabt nogle af de bedste spillekonsoller, der virkelig har forvandlet videospilindustrien. Nintendo tilbyder et bredt udvalg af produkter til ivrige spillere over hele verden.
Nintendo, et legendarisk navn i verden af ​​videospil, har altid givet innovative og fascinerende spiloplevelser i årevis. Kernen i Nintendo's brand unikhed er dens overholdelse af sjov og overkommelig spil. Nintendo's spil er kendt for deres evige charme. Ikoniske personligheder har grebet sjæle af spillere over hele verden. Nintendo's gameplay-perspektiv fokuserer på sjove eventyr for spillere af alle generationer, med et fast fokus på familievenligt indhold og lokal multiplayer.
Nintendo's skabelse udvides ud over sine konsoller og gameplay. Ideer som Wii'en bevægelsesstyring, den bærbare til konsol Switch og Labo'er innovative kartonkonstruktioner præsenterer virksomhedens bestemte jagt efter innovative spiloplevelser.

Nintendo game consoles

Nintendo Switch er en alsidig og meget populær videospilkonsol skabt og produceret af Nintendo. Præsenteret i marts 2017 introducerede Switch en revolutionerende ide inden for gaming, der giver spillere mulighed for at skifte glat mellem standard hjemmekonsolspil og transportabel håndholdt gaming-tilstande.
Nintendo Switch-spil er designet til at være tilgængelige og sjove for spillere af alle færdighedsgrupper og aldre. Denne tilgængelighed er et udtryk for Nintendo's spilskabelsesfilosofi, hvilket gør deres spil velkomne for begyndere og veteraner.
Nintendo Switch Lite er en håndholdt udgave af Nintendo's populære spilkonsol, Nintendo Switch. Det blev præsenteret i september 2019 som et mere kompakt og overkommeligt alternativ til den oprindelige Nintendo Switch. Nintendo DS-spil var en meget vellykket håndholdt spilkonsol præsenteret af Nintendo i 2004. Det havde to skærme og et stort udvalg af spil på tværs af forskellige genrer.
Nintendo-kontrol er designet til at give en særlig spiloplevelse, der er tilpasset hver konsol. Nintendo har skabt et udvalg af kontrollere gennem årene til sine forskellige spillekonsoller.
Nintendo Mario Karts er en berømt serie af racervideoer skabt og udgivet af Nintendo. Franchisen har karakterer fra Nintendo's Mario-efterfølger-spil, der konkurrerer mod hinanden i go-karts, udstyret med forskellige power-ups og genstande for at opnå en fordel eller forhindre konkurrenter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk