up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Store Hvidevarer elektronik og computere

Store hvidevarer

Find et bredt udvalg af Store hvidevarer-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Store Hvidevarer

Mærker for Store Hvidevarer

Tips til at vælge store køkkenapparater

Vi elsker alle at købe og installere nye køkkenmaskiner. Med fremskridt inden for teknologi og fremstillingsprocesser har vi set en enorm vækst i teknologiske opfindelser inden for husholdningsapparater. Samsung , Bosch , LG , Beko , Teka , Delonghi , Panasonic og Candy er berømte mærker, der fremstiller højkvalitets og pålidelige køkkenmaskiner. Tag et kig nedenfor på nogle køkkenmaskiner, og hvordan du vælger dem;

Kogeplader

Når du vælger en kogeplade, kan du vælge enten en brænder eller to brænder modeller. Derudover er det også vigtigt at kigge efter andre muligheder såsom varmeindstillinger og sikkerhedsfunktioner. Mange kogeplader har en automatisk slukfunktion for at undgå overophedning og ulykker.

Opvaskemaskine

Når du køber en opvaskemaskine, er nogle af de vigtigste funktioner at overveje støjniveauet, mens du kører, rengøringsfunktioner, typer af stativer og antallet af dyser. Derudover skal du vælge den opvaskemaskine, der koordinerer med resten af dine køkkenmaskiner i farve og stil.

Tørre og vaskemaskiner

Når du køber en tørremaskine og vaskemaskiner , er det bedste tip at overveje at måle den plads, du skal arbejde med. Tjek derefter de ekstra funktioner, belastningsoplysninger, strømkilde og ydeevneniveauer. En enkelt vaskemaskine tager mindre plads, men hvis du køber en to i en vaskemaskine tørretumbler, skal du have mere kapacitet til at justere maskinen.

Emhætter

En emhætte udsuger damp, luft og uønskede lugte, der produceres under madlavning, hvilket får dit køkken til at dufte frisk. Når du vælger emhætten, skal du sørge for, at den passer korrekt i kogeområdet. Tjek derefter støjniveauet. Hvis du ikke vil forstyrres af støjen, er det vigtigt at vælge de rigtige emhætter.

Frysere

LG, GE og Samsung er de mest pålidelige fryseremærker, der er kendt for deres ydeevne og kvalitet over hele verden. Når du vælger en fryser til dit køkken, er det bedste tip at kende din plads, da de er store apparater og svære at organisere.

Køleskabe

Der er forskellige stilarter og designs af køleskabe tilgængelige på markedet. Det bedste tip er dog at vælge et køleskab, der imødekommer dine behov. Beslut hvor meget lagerplads du har brug for, og køb den, der er stor nok til at give rigelig plads til dine genstande.

Varmt vand

Det er måske det mest nyttige husholdningsapparat, som du bør vælge med omhu. Når det kommer til at købe et varmtvandssystem til dit hjem, skal du overveje dets funktioner, herunder tank vs tankløs, design, størrelse, lagerkapacitet, energieffektivitet og pris.

Køkkener Range

Når du vælger et køkkensortiment, er den vigtigste faktor at overveje dets stil. Den fritstående køkkenserie er meget populær og nemmest at installere. Overvej derefter dens ovnkapacitet til bagning, størrelse, bredde og gas eller elektriske muligheder.

Mikrobølger

Mikrobølger leveres med en effektindstilling. Generelt gælder det, at jo højere spænding, jo mere effektiv og hurtigere vil den være i madlavningen. Mikrobølger med 700 watt eller mindre er langsommere og tilbereder ikke maden ordentligt. Så du skal beslutte dig for, om du vil købe en mikrobølgeovn til madlavning eller blot til at varme maden op.

Ovne

Inden du køber en ny ovn, bør du overveje nogle uundværlige funktioner såsom forvarmning, automatisk afrimning eller specialiserede forprogrammerede indstillinger. Sørg desuden for at tjekke de andre faktorer såsom konvektion, glasdøre, sabbatstilstand, timer og stjernefunktioner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk