up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Toshiba

Toshiba

Alle ( Toshiba )

Om Toshiba

Toshiba blev etableret i 1857 af Tanaka Hisashige og er en bemærkelsesværdig japansk international virksomhed, hvis kontor er baseret i Japan, Minato, Tokyo. Toshiba har et diversificeret produktportefølje, der indeholder elektroniske komponenter, batterier, belysning, halvledere, industri- og social infrastruktur, hovedtelefoner, printere, harddiskdrev, strøm, bærbare computere med SSD, LED-tv, trådløse mus og forskellige IT-løsninger. Toshiba er også en af de største producenter af forbrugerelektronik, personlige computere, medicinsk udstyr og husholdningsapparater. Toshiba er i spidsen for IT-revolutionen og anerkendes som den globale teknologileder. Toshiba har været en pioner i flere virksomheder, især inden for teknologi og elektronik. I 1980'erne og 1990'erne udvidede Toshiba internationalt og blev en af de førende spillere inden for forbrugershalvledere, elektronik og atomkraft.
En af Toshibas mest ikoniske bidrag til den tekniske verden er skabelsen af ​​NAND-flashhukommelse, et vigtigt komponent i de nuværende datasamlingsenheder. Toshibas kraft breder sig til laptops, tv'er og forskellige husholdningsapparater, hvor de konsekvent har leveret kreative og højkvalitetsprodukter.

Toshiba's samling af elektroniske komponenter

Toshiba laptop har fået stor betydning for deres pålidelighed, ydelse og innovative kvaliteter. Toshiba-bærbare computere er som regel rost for deres robuste formfaktor, hvilket gør dem egnede til både almindelige brugere og forretningsspecialister. Toshiba TV er skabt med smart TV-funktioner. Dette betyder, at de kan tilsluttes internettet, hvilket giver brugerne adgang til streamingtjenester. Toshiba hovedtelefoner er kendt for deres ergonomiske og komfortable designs, hvilket gør dem velegnede til komplette lytteøvelser. De prioriterer normalt lette og fleksible hovedbånd til en behagelig pasform.
Toshiba toners er udviklet til at fungere problemfrit med Toshiba-printere og multifunktionsenheder. De er designet til at give højkvalitetsprint og er optimeret til de specifikke modeller, de er beregnet til. Toshiba laptopoplader er udviklet til at være kompatibel med forskellige Toshiba-laptopmodeller. Det er vigtigt at bekræfte, at du køber en oplader, der passer til din laptops mærke og model for at give korrekt kompatibilitet og funktion.
Toshiba harddiskdrev er udviklet til installation inde i stationære computere, bærbare computere og servere. Toshiba præsenterer både højkvalitets HDDs til intern lagerplads. HDDs leverer større kapaciteter til en lavere pris pr. Gigabyte. Toshiba computere er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed. Toshiba har en lang historie med at lave computere, der tilfredsstiller et bredt udvalg af brugere, fra almindelige forbrugere til forretningsspecialister.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk