up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Toshiba

Toshiba

Allt ( Toshiba )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Toshiba

Toshiba grundades 1857 av Tanaka Hisashige och har sitt huvudkontor i Japan, Minato, Tokyo. Toshiba har en diversifierad produktportfölj som innehåller elektroniska komponenter, batterier, belysning, halvledare, industri- och social infrastruktur, hörlurar, skrivare, hårddiskar, ström, SSD-bärbara datorer, LED-TV, trådlöst mus och olika IT-lösningar. Toshiba är också en av de största tillverkarna av konsumentelektronik, personliga datorer, medicinsk utrustning och hemelektronik. Toshiba är i framkant av IT-revolutionen och erkänns som den globala teknikledaren. Toshiba har varit en föregångare inom flera företag, särskilt inom teknik och elektronik. På 1980- och 1990-talen utökade Toshiba internationellt och blev en toppspelare inom konsumenthalvledare, elektronik och kärnkraft.
En av Toshibas mest ikoniska bidrag till den tekniska världen är skapandet av NAND-flashminne, en viktig komponent i dagens datalagringsenheter. Toshibas kraft sträcker sig till bärbara datorer, tv-apparater och olika hemelektronik, där de ständigt har levererat kreativa och högkvalitativa produkter.

Toshibas samling av elektroniska komponenter

Toshiba-laptop har fått stor betydelse för sin pålitlighet, prestanda och innovativa egenskaper. Toshiba-bärbara datorer är vanligtvis berömda för sin hållbara formkvalitet, vilket gör dem lämpliga för både vanliga användare och affärsmän. Toshiba TV är utrustad med smart TV-funktioner. Detta innebär att de kan ansluta till internet, vilket gör att användare kan komma åt streamingtjänster. Toshiba-hörlurar är kända för sina ergonomiska och bekväma design, vilket gör dem lämpliga för omfattande lyssningssessioner. De prioriterar vanligtvis lätta och anpassningsbara huvudband för en skön passform. Toshiba-toner är utformade för att fungera obehindrat med Toshiba-skrivare och multifunktionsenheter. De är utformade för att ge högkvalitativa utskrifter och är optimerade för de specifika modeller som de är avsedda för. Toshiba-laptopladdare är utformad för att vara kompatibel med olika Toshiba-laptopmodeller. Det är viktigt att bekräfta att du köper en laddare som passar din laptops märke och modell för att ge korrekt kompatibilitet och funktion. Toshiba-hårddisk är utformad för installation i stationära datorer, bärbara datorer och servrar. Toshiba erbjuder både högkvalitativa HDDs för intern lagring. HDDs levererar högre kapacitet till lägre pris per gigabyte. Toshiba-datorer är kända för sin tillförlitlighet och hållbarhet. Toshiba har en lång historia av att göra datorer som tillfredsställer ett brett spektrum av användare, från informella konsumenter till affärsmän.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga