up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Toshiba

Toshiba

Alles ( Toshiba )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Toshiba

Toshiba is een bekend Japans internationaal bedrijf dat in 1857 werd opgericht door Tanaka Hisashige. Het kantoor van het bedrijf is gevestigd in Japan, Minato, Tokyo. Toshiba heeft een gediversifieerd itemportfolio dat elektronische componenten, batterijen, verlichting, halfgeleiders, industriële en maatschappelijke infrastructuur, hoofdtelefoons, printers, harde schijfdrives, energie, SSD-laptops, LED-tv's, draadloze muis en diverse IT-oplossingen bevat. Toshiba is ook een van de grootste fabrikanten van consumentenelektronica, persoonlijke computers, medische apparatuur en huishoudelijke apparaten. Toshiba is aan de vooravond van de IT-revolutie en wordt erkend als de wereldwijde technologieleider. Toshiba heeft zich op verschillende bedrijven als pionier gedragen, vooral op het gebied van technologie en elektronica. In de jaren tachtig en negentig breidde Toshiba zich internationaal uit en werd het een van de belangrijkste spelers op het gebied van consumentenhalfgeleiders, elektronica en kernenergie.
Een van Toshiba's meest iconische bijdragen aan de technische wereld is de creatie van NAND-flashgeheugen, een belangrijk onderdeel van huidige datopslagapparaten. Toshiba's kracht reikt ook uit naar laptops, televisies en verschillende huishoudelijke apparaten, waar ze steeds creatieve en kwalitatief hoogwaardige producten geleverd hebben.

Toshiba's collectie elektronische componenten

Toshiba laptop heeft aan belang gewonnen vanwege hun betrouwbaarheid, prestaties en innovatieve kwaliteiten. Toshiba-laptops worden meestal geprezen voor hun stevig gevormde kwaliteit, wat ze geschikt maakt voor zowel casual gebruikers als zakelijke experts. Toshiba TV is ontworpen met slimme TV-mogelijkheden. Dit betekent dat ze kunnen worden verbonden met het internet, waardoor gebruikers toegang krijgen tot streamingdiensten. Toshiba-hoofdtelefoons staan bekend om hun ergonomische en comfortabele ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor uitgebreide luistersessies. Ze richten zich meestal op lichte en aanpasbare hoofdbanden voor een comfortabele pasvorm.
Toshiba-toners zijn ontwikkeld om vlekkeloos samen te werken met Toshiba-printers en multifunctionele apparaten. Ze zijn ontworpen om hoogwaardige afdrukken te leveren en zijn geoptimaliseerd voor de specifieke modellen waarvoor ze bedoeld zijn. Toshiba laptop-lader is gemaakt om compatibel te zijn met verschillende Toshiba-laptopmodellen. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat u een lader koopt die bij het merk en model van uw laptop past om de juiste compatibiliteit en functionaliteit te garanderen.
Toshiba harde schijf is ontwikkeld voor installatie binnen desktopcomputers, laptops en servers. Toshiba biedt zowel hoogwaardige HDDs voor interne opslag. HDDs leveren hogere capaciteiten tegen een lagere prijs per gigabyte. Toshiba computers staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Toshiba heeft een lange geschiedenis van het maken van computers, waardoor ze aan een breed scala aan gebruikers voldoen, van informele consumenten tot zakelijke experts.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden