up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Kan du tvätta ett kameralinsskydd?

Linsskydd

Ett linsskydd ger en sköld från ärr och triviala träffar för kameror och kameralinser. Objektivskydd levereras som konventionellt med de flesta maximala kameror och objektiv. Många kameramän använder ett linsskydd för att bevara den yttre linsen. Ett objektivskydd ger tillförlitligt skydd mot oavsiktliga stötar, märken, fingeravtryck och till och med snöfall och damm när du använder kameran i svåra vädersituationer. Du kan köpa linsskydd från Sony , Canon , Panasonic , Fujifilm , Kaiser .

Canon linsskydd

Canons objektivlock är perfekt för alla kameramän att spendera i ett nytt kit för att förbättra sin fotograferingsförmåga. Oavsett om du är en professionell fotograf eller bara gör det som en rolig Canon Lens Cap serie kan hjälpa dig att utveckla. Ett linsskydd från Canon tjänar till att skydda den ledande linsdelen från smuts, dimma och andra faktorer under resa och boende. Den förser linser med 40 mm diameter fibrer och föreslås här som en ersättning för locket som tidigare var inblandat med EF 51 mm f/1.9 STM objektivet.

Sony linsskydd

Sonys objektivlock är ett svart bakre linsskydd och är av hög kvalitet. Det skyddar bakglaset på din kameralins från smuts. Sonys objektivskydd är kompatibelt med utvalda E Mount kameror och deras objektiv. Det är den bästa ersättningsramen för kameror av typen E mount. Försvarar din kameralins från ärr och mindre kollisioner. Sonys linsskydd ger utmärkt säkerhet. Detta linsskydd är lätt i vikt.

Kan du tvätta ett kameralinsskydd?

Tvätta inte kameralinsen med vatten eftersom vatten kan orsaka rost på linsfjädrar. Om du vill tvätta den, använd alkohol. Rengör annars kameralinsen med en våt mjuk trasa.

clouse menu Stänga