up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Komponenter elektronik och datorer

Datorkomponenter

Hitta ett brett utbud av Datorkomponenter-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Komponenter

Märken i Komponenter

Hur bygger man en dator för första gången?

Att montera en dator på egen hand kommer att vara en utmärkt idé, men processen skulle inte vara så enkel om du inte är utrustad med all information som krävs innan du ger dig av på din väg mot detta mål.
En förmonterad dator kommer att vara ett lätt val att ha, men detta skulle inte ge dig friheten att fatta ditt eget beslut i systemkonfigurationen och kan kännas tyngre för dina fickor. I det här sammanhanget har några av de viktiga aspekterna illustrerats nedan som gör ditt köp bekvämt och gör att du kan montera det system du väljer.

Anslutningsmöjligheter

Termen anslutning syftar på möjligheten att länka eller koppla ihop system eller applikationsprogram. Anslutning av ditt system kan upprättas genom raka kablar som används för att ansluta en dator till hubbar eller switchar. Anslutningsenheter som inkluderar: bryggor, sändtagare, trådlös åtkomstpunkt, gateway och andra.

DVD Blu Ray inspelare

Detta är den senaste tekniken som erbjuder sina användare att njuta av ultra HD visning av dina favoritfilmer, TV program och mycket mer i hemmiljö. De visar 1080 högupplöst videokvalitet och erbjuder en större volym för lagring.

Grafikkort

Dessa är installerade i de flesta datorenheter nuförtiden. Huvudsyftet med grafikkort är att visa grafisk data av högsta kvalitet. Grafikkort kallas också för grafikadaptrar eller grafikkort eller grafikacceleratorer.

Hårddiskar

Detta är helt enkelt en datalagringsenhet som finns inuti datorn. En hårddisk används vanligtvis som huvudlagringsposition för datorn. Detta är en icke flyktig hårdvaruenhet som kommer att behålla data även om strömförsörjningen är avstängd.

Interna PC kablar

Eftersom alla komponenter som finns inuti datorn kräver ström får de den antingen från moderkortet eller från den externa strömförsörjningen. Några av exemplen på interna kablar inkluderar; Fläktkabel, SATA kablar och SAS kablar.

Moderkort

Detta är huvudkretskortet på din dator och det största kortet som finns där. Det anses vara datorns huvudrygg som kommer att binda alla datorkomponenter på ett ställe och göra det möjligt för dem att överensstämma med varandra.

Nätaggregat

PSU Strömförsörjningsenheten till ditt datorsystem är utformad för att förse alla andra komponenter i datorn med ström. PSU finns antingen på baksidan av din dator eller längst ner på ditt datorfodral. Några av de bästa märkena är Asus , HP , Dell MSI , Gigabyte , Lenovo .

Processorer

CPU Datorns centralenhet är en elektronisk krets som används för att utföra den beräkning som krävs för att köra datorn. Mikroprocessor och CPU är utbytbara termer, men folk hänvisar vanligtvis till CPU eller mikroprocessor som endast processor.

Kylning

Nedkylning av din dator är betydande eftersom att inte ha den nödvändiga kylningen kan resultera i överhettning av maskinen som kommer att påverka din dators totala effektivitet. Kylsystemet är en fläkt som är placerad på toppen av datorns CPU. Fläkten kommer att fungera på ett sådant sätt att den fångar värme från CPU:n och leder den ut från datorn för att rädda den från att överhettas.

Robotik

Robotik är en gren av datavetenskap som involverar konstruktionsdesign, funktionalitet och användning av robotar. Målet med denna exceptionella teknologi är att hjälpa människor att göra sitt liv bättre och erbjuda dem den typ av stöd och hjälp som ingen någonsin kunde föreställa sig.

Ljudkort

Funktionen hörbarhet är inte möjlig om inte datorn är konfigurerad med ett ljudkort. Det är en hårdvarukomponent i en dator och fungerar på ett sätt som förvandlar de digitala koderna till ljud.

SSD hårddiskar

Till skillnad från HDD Hard Disk Drive är SSD Solid State Drive en nyare och den senaste enheten som används i datorer för datalagring. En solid state enhet använder ett flashbaserat minne vilket gör dem mycket snabbare än en vanlig mekanisk hårddisk.

Torn lådor

Tornboxar är datorhöljet som hjälper till att hantera de flesta hårdvarukomponenterna i din dator i en enda låda. De finns normalt i en rad olika utföranden och storlekar och är gjorda av material som stål, aluminium och plast.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga