up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Datorer elektronik och datorer

Datorer

Hitta ett brett utbud av Datorer-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Datorer

Märken i Datorer

Hur du hittar den bästa datorn för dig

Beslutet att köpa det perfekta datorsystemet är inte alltid så enkelt om du inte har rätt information om alla dess komponenter och funktioner. För att ditt nästa val ska bli ett självsäkert sådant har vi ansträngt oss för att ge dig lite insikt i datorsystem.

avskalad

Barebone datorer är vanligtvis kända för att vara ett kit med olika datorkomponenter installerade enligt användarens val för att göra det till en högpresterande maskin. De är personliga i en form att användaren vanligtvis köper minimala komponenter såsom en strömförsörjning som krävs för att stödja maskinen, ett fodral, CPU, hårddisk och ram. Barebone datorer anses vara högteknologiska maskiner som är byggda för hög prestanda och andra varaktiga jobb.

Skrivbord

Stationära datorer är också kända som persondatorer designade för att användas för en signalanvändare i en organisatorisk miljö eller hem på ett separat skrivbord eller på relaterade ytor. Den stationära datorns hölje är anordnat vertikalt eller horisontellt och det kan placeras antingen på toppen av skrivbordet, bredvid eller under det. De ger ett bättre värde och anses vara kostnadseffektiva.

Bärbar dator

Nuförtiden är det mer benäget att leta efter enheter med mobilitetsfunktioner och de är också mycket effektiva. Och vad passar bättre än en bärbar dator som erbjuder alla fördelar som en stationär dator erbjuder.
En bärbar dator kommer med både fördelen med portabilitet och möjligheten att lagra massiva data enligt dina behov. Du kan ta allt ditt arbete med dig och kan börja arbeta med uppdragen och relaterade saker när som helst när som helst efter din bekvämlighet bara med hjälp av en bärbar dator.

Servrar

En datorserver är absolut nödvändig för att utföra alla datorrelaterade aktiviteter som inkluderar tillgång till internet, data och nedladdning av applikationer och utökar även fördelarna med åtkomsttjänster genom kommunikationsnätverk.
De är utformade för att behandla data och skicka förfrågningar till en annan dator via det lokala nätverket eller internet.

programvara

Din datorhårdvara är inget annat än en hård kärnstruktur om den inte är integrerad med datorprogramvara. Datorprogramvara är en kombination av program och instruktioner som krävs för att utföra olika inmatning, utdata, lagring och relaterade aktiviteter och som även gör det möjligt för datorn att förstå vad den ska göra och hur den ska slutföra uppgiften.

Tillbehör, Laddare, Underhåll och rengöring Skärmskydd

Datortillbehör är inte den inbyggda delen av din dator istället kommer de separat och ger ytterligare funktioner. De är inte kapabla att utföra sin funktionalitet på egen hand utan är beroende av datorn som de är anslutna till. Dessa ytterligare enheter gör att datorsystemet fungerar ännu mer effektivt och smidigt. Några vanliga datortillbehör inkluderar kablar, USB enheter, datorväskor, rengöringssatser och mycket mer. Användningen av din enhet är direkt proportionell mot den tillgängliga livslängden laddning. Laddare för bärbara datorer är lika viktiga som själva maskinen eftersom du bara kan komma åt den bärbara datorn om den är laddad och redo att användas. Laptopladdare är lätta att koppla in och ger omedelbar ström till enheten. Det är faktiskt viktigt att förhindra din dator för att skydda den från damm och smuts och det kommer inte bara att påverka utseendet på din dator utan kan också leda till att systemet blir långsammare. Skärmskydd är också värt att ha eftersom de kommer att rädda skärmen från repor, fläckar och skydda den från damm och hjälpa till att göra skärmarna mer hållbara.
Några av de bästa märkena nämns härnäst för din vänliga övervägande i kategorin persondatorer: Apple , Samsung , Asus , HP , Toshiba , LG , Dell och MSI .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga