up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Personlig Vård elektronik och datorer

Personlig vård

Hitta ett brett utbud av Personlig vård-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Personlig Vård

Märken i Personlig Vård

De bästa hudvårdstekniska enheterna för alla skönhetsproblem

Tandhälsa

En smart tandborste är en teknisk enhet som används för tandhälsa. Det är också en teknisk enhet för tandhälsa och används för att upprätthålla god tandhälsa. Smarta tandborstar har sensorer i sig som förmedlar information om din borstning till en interaktiv applikation på din telefon, vanligtvis via Bluetooth. Detta är den bästa enheten för att hålla dina tänder rena.

Depilering

En elektrisk trimmer är en teknisk enhet för hårborttagning. Den används för att trimma ditt hår samtidigt som du håller allt snyggt. Den elektriska trimmern har ett hudskydd som säkerställer hårborttagning utan att äventyra skärsår. Laserhårborttagningsanordningen stoppar hårsäckarna i din hud som tillverkar hår. Den avger ett pulserande laserljus som tar bort hårstrån från rötterna utan smärta.

Hår

En smart hårborste används för att ta väl hand om håret. Den smarta hårborsten är designad för att hjälpa användare att stoppa hårborstningen, som vanligtvis leder till skador, vrak och trasiga toppar, genom att använda sensorer som utvecklats i hårborsten för att meddela användarna om hårets placering och hur de ska öva på att ta hand om det. . Borsten har en sensor som talar om om håret är blött eller torrt och hur håret noggrant kan undersökas.

Återhämtning

Ett massageverktyg används för att hjälpa till med smärtlindring, påskynda återhämtning och muskelförbättring, och för att förbättra blodflödet samt en komplett hanterare av andra återhämtningsfördelar. Den fungerar genom slagbehandling som utvecklar värme i muskeln och lindrar stress. Det finns olika modeller att välja bland som skiljer sig åt på antalet hastighetsramar och tillbehör.

Rakning

En elektrisk rakhyvel är speciellt avsedd att raka sig utan att slösa bort för mycket tid. Genom att använda denna rakhyvel behöver du inte använda vatten eller krämer. Elektriska rakhyvlar glider över huden. Det indikerar ingen risk för skärsår och irritation efter varje rakning, och ingen deformerad rakhyvel gör ont när du är klar. En rakhyvel känns aldrig mer osäker än när den är på en plats du inte kan se. En elektrisk rakhyvel kan fungera smidigt utan att skrämmas av skärsår.

Mer om personlig vård:

Ansiktsmasker: Ansiktsmasker används för att skydda dig från infektioner i luften.
Vaporizers: Vaporizers används för att komplettera fukten i luften och tjänar till att lindra förkylning och hostobstruktion.
Hälsa och personlig vård: Många produkter används för hälsa och personlig vård du kan köpa dem från Xiaomi , Philips , LG , Braun , Amazfit , Panasonic , Realme , Garmin
Badrumsvåg: Badrumsvåg gör det möjligt för en person att reglera och fortsätta sin kroppsmassa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga