up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Stadstransport elektronik och datorer

Stadstransporter

Hitta ett brett utbud av Stadstransporter-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Stadstransport

Märken i Stadstransport

Vad ska man välja mellan en Hoverboard och en Segway?

Omslag

Skyddarna är en rimlig och adekvat metod för att rädda din cykel från solljus och vattenskador, samtidigt som den håller den snygg och fri från märken och ärr. Det kommer också att hålla din cykel dold från tjuvar, vilket ger en effektiv beläggning av psykologiskt skydd.

Elcyklar

Elcyklar är motoriserade cyklar med en inbyggd elmotor som används för att underlätta framdrivningen. Många typer av e cyklar är kända över hela världen, men de faller normalt i två breda typer: cyklar som hjälper förarna att trampa och cyklar som hjälper till med gasen, som innehåller ett mopedliknande system. Du kan köpa elcyklar från Xiaomi , Cecotec , PNI , Denver , KSIX , Quick Media Electronic , Segway .

Elektriska skotrar

Elskotrarna är stående skotrar som drivs av en elmotor. Kategoriserade som ett tillstånd av mikromobilitet, är de elektriska skotrarna normalt utformade med ett stort däck i mitten som föraren står på. Den första elektriska skotern byggdes av Autoped start 1915.

Hoverboards

Hoverboards är den självbalanserande privata transporten som håller två elektriska hjul fästa på ett par verbala buffertar som föraren sätter sina fötter på. Föraren reglerar hastigheten och rörelsen genom att vrida buffertarna.

Segways

Segways är den tvåhjuliga, självbalanserande individuella åkturen skapad av Dean Kamen och kom på marknaden 2001. Segways är elektriska fordon som används som en lämplig tillgång för resor runt städer och byar. Segways fungerar för att förbli upprätt tack vare gyroskop och kör enligt inställningen där föraren lutar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga