Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Små apparater

Små apparater

Hitta ett brett utbud av Små apparater-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Små hushållsapparater

Märken i Små hushållsapparater

Hur väljer man de bästa små vitvarorna för ditt kök?

Kaffemaskin

En kaffemaskin är en köksutrustning som vanligtvis utför uppgiften att blötlägga den traditionella drycken gjord av malda kakaofrön. Denna traditionella dryck kallas kaffe. Den avancerade kaffemaskinen brygger inte bara vanligt kaffe, utan kan även göras av olika sorters kaffe. Du kan köpa en kaffemaskin från Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Gasspisar

Gaskaminerna är kaminer som eldas med brandfarlig bensin som syngas, Sui gas, flytande oljegas eller annan brännbar gas. Gasspisar är en av de köksapparater som används för att laga mat. Gasspisar har också en unik spishällsteknik som ger enkel kontroll över lågan.

Grillar och grillar

Stekhällar och grillar är mycket användbara köksapparater. En stekpanna har en stadig och slät yta, perfekt för att tillaga frukosträtter som pommes frites, rostat bröd och ägg. Grillar har förhöjda kanter om det är en hård tallrik eller stavar med hål emellan, så att maten kan grillas direkt över lågan. Grillar och grillar används också för matlagning utomhus.

Induktionsplattor

Induktionsplattorna har en spishäll i glas. Under denna glashäll finns ett elektromagnetiskt fält som leder ström direkt till magnetiska kokkärl. Induktionsplattor skär ut standardnivån för att värma en spis och sedan föra värmen till pannan.

Köksrobotar

Köksrobotarna är robotmaskiner avsedda att stödja grundläggande köksuppgifter. Dessa robotar klarar av arbete som varierar från matlagning till städning och kan även diska. En av de vanligaste uppgifterna som köksrobotar är tänkta att göra är rengöring av otvättad disk.

Köksvåg

Köksvågen är de enheter som används för att uppskatta vikten av grönsaker, frukter och annan mat. Köksvågar förbereds i symmetriska eller fjädertyper. Att använda en våg kommer att resultera i ett mer exakt mått på ingredienserna än genom att skala den efter massa.

Blandare

Blandarna är en av köksapparaterna som använder ett redskapsdrivet verktyg för att rotera en samling vispar i en skål som innehåller maten eller vätskorna som ska göras genom att vispa dem. Blandare hjälper automatiskt till med de upprepade uppgifterna att blanda eller vispa.

Ångkokare

En ångkokare är en liten köksmaskin som används för att värma eller laga olika måltider med ångenergi genom att förvara maten i en förseglad behållare för att minska ångutsläppet. Denna metod för matlagning kallas ångning. En ångkokare finns nu i nästan alla kök.

brödrostar

Brödrostarna är de elektroniska små köksmaskinerna som är avsedda att presentera olika sorters skivat bröd för en strålande låga, laga brödet så att det blir en rostat bröd. Brödrostar är grundbehovet i nästan alla kök. De används för att värma brödet vanligtvis till frukost.

Mer om små apparater:

Baker: Baker används för att baka kakor och kakor.
Blandare: Blandare används för att göra shakes och vispa glass.
Hackare: Hackare används för att hacka frukt och grönsaker.
Vattenpannor: Vattenpannor används för att koka vattnet.
Elgrytor: Elgrytor lagar mat med hjälp av el.
Fritöser: Fritöser simulerar intensiv fritering utan att sänka ner maten i matoljan.
Juicers: Juicers används för att göra juicer av frukt och vissa grönsaker.
Smörgåsmaskin: Smörgåsmaskin används för att göra smörgåsar.