Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Kontorsmaterial

Kontorsmaterial elektronik och datorer

Hitta ett brett utbud av Kontorsmaterial-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kontorsmaterial

Märken i Kontorsmaterial

Terminologi för skrivarförbrukningsartiklar förklaras

Om du funderar på att investera i skrivare och liknande artiklar är det snarare bättre att vara medveten om insikten med var och en av de liknande produkterna och användbarheten de kan erbjuda med sina funktioner för att utföra arbete effektivt och effektivt. I detta försök förklaras några av de viktiga skrivarterminologierna här, bara för att göra ditt nästa köp bekvämt och säkert.

Cd DVD Blu ray

Den största skillnaden mellan en CD DVD Bluray är deras bildkvalitet och lagringskapacitet. Blu ray är den senaste tekniken som har ett optiskt skivformat. Det främsta syftet med utvecklingen är att tillhandahålla högupplöst videokvalitet och för att lagra större datamängder. Medan CD DVD skivor är mycket lägre när det gäller lagringskapacitet och visning av kvalitetsvideo jämfört med Blu ray.

Bläckpatroner

Bläckpatroner kommer med ett inbyggt skrivhuvud och de kallas också för bläckbehållare. Dessa patroner görs i små lådor med flytande bläck som inte är en del av själva maskinen och görs separat, dock placeras dessa patroner i skrivaren för utskrift och kan fyllas på eller bytas ut vid behov.

Papper

Skrivaren tillhandahåller sin utskrift på papper och den vanligaste typen av skrivarpapper är det kopiatorpapper som används flitigt. Dessa papper kommer vanligtvis i stora förpackningar och lager. Volymen av skrivarpapper är tunn, lätt och de finns i olika typer för separat användning och fördel.

Skrivartrummor

De anses vara den moderna typen av skrivare som kommer med trumkonfigurationen. En trumskrivare inkluderar normalt en solid cylindertrumma som har placerade tecken i band på sin yta. Detta kallas också för en nyare typ av laserskrivare där trumman tar emot bilder från lasern och överför dem till det inställda papperet därefter.

Band

Skrivarbanden har en hög betydelse i skrivarprocessen. Det grundläggande syftet med skrivarband är att producera en högupplöst tydlig bild med exakt text. De används normalt med termisk transfertryck för att leverera en högkvalitativ bild och den är lämpad för en rad applikationer och miljöer.

Toner

Som namnet antyder innehåller bläckpatroner en vätska bläck för utskrift, men tonerkassetter använder mikroskopiskt pulver för detsamma. Vanligtvis förvaras de i en enda patron. Dessa skrivartoner är ett pulverbaserat utskriftsmedium som består av granulerad plast som erbjuder exakt noggrannhet och kontrollfunktioner.
Några av de trovärdiga varumärkena som erbjuder den bästa skrivaren och deras tillbehör är tillgängliga för din vänliga övervägande; Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Epson , Canon .