up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Amazon

Amazon

Kategorier

Allt ( Amazon )

Märkesinformation för Amazon

I den ständigt föränderliga landskapet för e-handel står Amazon som en fackla för innovation, som smidigt integrerar teknik i miljontals människors vardag. Från sina enkla början som en onlinebokhandel 1994 har Amazon förvandlats till en global stormakt som har omformulerat detaljhandeln och banat väg för avancerade enheter som omdefinierar bekvämlighet. Amazon, en ledare inom det digitala området, är inte bara en marknadsplats; det är en revolution i sättet vi handlar, ansluter och interagerar med teknik.
Grundat av Jeff Bezos, satte Amazon igång sin resa med en vision om att skapa en onlinebokhandel. Företagets obevekliga engagemang för kundnöjdhet och en progressiv expansionsstrategi ledde till diversifiering inom olika produktkategorier. Under årens lopp har Amazon s ekosystem vuxit till att inkludera molntjänster, artificiell intelligens och en imponerande lineup av smarta enheter. Amazon s resa är ett vittnesmål om omformande kraft av innovation. Från böcker till smarta enheter fortsätter märket att omdefiniera gränserna för vad som är möjligt, vilket gör livet mer anslutet, bekvämt och njutbart för miljontals människor runt om i världen.

Upptäck Amazon Innovation Journey

I spetsen för Amazon s försök att ta sig in i den smarta tekniken är Amazon Smart Speaker , som exemplifieras av den ikoniska Amazon Echo. Dessa röstaktiverade enheter integreras smidigt med användarens liv, vilket ger handsfree-stöd, underhållning och smart hemkontroll. Amazon Smart Speaker , som drivs av den intelligenta virtuella assistenten Alexa, har omdefinierat sättet människor interagerar med sina levnadsrum. Amazon Smart Assistant , som uttrycks av den digitala intelligensen Alexa, är en spelomvandlare i världen av virtuell assistans. Alexa går utöver enkla kommandon, lär sig och anpassar sig till användarinställningar, vilket gör vardagliga uppgifter enklare och mer intuitiva.
Kompakt men kraftfull är Amazon Echo Dot en mycket stor märkvärdighet som ger Alexas funktioner till vilket rum som helst. Med sitt eleganta utseende och robusta funktioner är Echo Dot ett prisvärt inträde till världen av smart hemelektronik. För dem som älskar en visuell dimension i sina interaktioner tar Amazon Echo Show centrum. Denna smarta display förbättrar Alexaupplevelsen genom att lägga till en visuell nivå till röstkommandon, göra videokonferenser, strömma innehåll och förse steg för steg visuell vägledning.
Amazon s engagemang för underhållning sträcker sig till dess utbud av streamingenheter, inklusive Amazon Streaming Media Player . Dessa enheter förvandlar alla tv-apparater till en smart hub, vilket ger användarna tillgång till ett stort antal streamingtjänster, appar och spel, allt tillgängligt med ett knapptryck. Med Amazon Media Streamers är världen av digitalt innehåll lättillgänglig, vilket ger en immersiv underhållningsupplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga