up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sport elektronik och datorer

Sportelektronik

Hitta ett brett utbud av Sportelektronik-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Sport

Märken i Sport

Tips för att välja din sportelektronik

Actionkameror

Actionkamerorna är små, robusta, vattentäta digitalkameror avsedda för att fånga uppslukande actionbilder. Actionkamerorna låter dig falla direkt in och passa en del av evenemanget för att ta bilder och filma på ett sätt som vanliga kameror eller telefonkameror bara inte kan. Actionkameror är fortfarande det mest pålitliga sättet att ta bilder. Du kan köpa actionkameror från Braun , Garmin , Denver , Polaroid , Muvit .

Aktivitetsspårare

Aktivitetsspårarna är, även kallade träningsspårare, ett verktyg eller apparat för att övervaka och följa träningsrelaterade uppgifter som intervallpromenader eller löpning, kaloriförbränning och i vissa stater hjärtslag. Det är en slags bärbar maskin. Aktivitetsspårarna känner ständigt av kroppens handlingar på en 3 axlig accelerometer. Informationen sparas hela tiden den bärs och slås på.

Cykeldatorer

Cykeldatorerna är de enheter som är installerade på en cykel som mäter och presenterar reserapporten, jämförbar med enheterna i instrumentbrädan på en bil. Cykeldatorerna har en display eller huvudenhet som normalt är ansluten till cykelns handtag för bekväm visning. De registrerar din resa och information erhållen från puls, rytm och styrka som du sedan kan kontrollera den inspelade informationen för att uppskatta din prestation.

Gps

En GPS är en maskin som är skicklig på att samla in kunskap från GNSS satelliter och sedan bestämma enhetens geografiska plats. GPS är ett globalt navigationssatellitarrangemang som visar position, hastighet och tidsuppskattning. GPS finns överallt. Du kan ställa in GPS system i din bil, dina mobiler och dina klockor. GPS hjälper dig att navigera dit du rör dig, från punkt A till punkt B.

Sensorer

Sensorerna är verktygen som identifierar variationen i omgivningen och reagerar på viss utdata på det separata systemet. Sensorerna förvandlar en fysisk händelse till en vanlig analog spänning eller sällan en digital skylt som omvandlas till en mänskligt begriplig representation eller överförs för presentation eller ytterligare bearbetning. Deras mål är att identifiera händelser eller variationer i deras miljö och överföra data till andra enheter, vanligtvis en datorprocessor.

Sportklockor

Sportklockorna förenar syftena med ett stoppur, larm och standardarmbandsur till en teknisk klocka. Stoppuren är avsedda att vara starka, attraktiva och värdefulla. En sportklocka är vattenavvisande, vrakbeständig och kan hjälpa dig att förbättra din tävlingstid eller 5K. Stoppuren innehåller innovationer som larm, stoppur, gyrokompass, hjärtslagsmätare och tachymeter.

Mer om sportelektronik:

Batterier och laddare: Batterierna och laddningarna används för att ladda de elektroniska enheterna. Batterierna är förrådet för energin och laddaren används för att ladda apparaterna.

Reservdelar: Reservdelarna är de extra delarna som används som ersättning när dina enhetsdelar är ur funktion.

Stoppur: Stoppuren används för att beräkna tiden för dina uppgifter.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga