Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Tp-link

Information för Tp-link
TP-Link är en världsomfattande erkänd varumärke som sedan etableringen 1996 har varit i framkanten av att tillhandahålla nätverks- och smarta hem-lösningar. Med ett engagemang för att göra teknik tillgänglig för alla har TP-Link fått ett rykte för att leverera pålitliga och innovativa produkter som håller människor anslutna i en ständigt föränderlig digital värld. Från routern och extenders till smarta hem-enheter och säkerhetslösningar har TP-Links resa präglats av en dedikation att bygga broar mellan anslutningar för individer och företag.
TP-Link har etablerat sig som en ledande varumärke inom nätverks- och smarta hem-industrin genom att konsekvent leverera produkter som ansluter människor till den digitala världen och förbättrar deras liv. Från routern och Wi-Fi-extenders till smarta uttag, termometrar och säkerhetskameror, TP-Links mångsidiga produkter exemplifierar sitt engagemang för innovation, tillförlitlighet och tillgänglighet. När tekniken fortsätter att utvecklas, är TP-Link är fast besluten att tillhandahålla lösningar som ger individer och företag möjlighet att stanna anslutna och säkra i en allt mer ansluten värld.

TP-Link Ansluter Världen

TP-Link-routern är förtroenden av miljontals för deras högpresterande och användarvänliga utformning. Oavsett om du är en casual-användare eller en power-user, erbjuder TP-Link ett brett sortiment av routrar för att uppfylla dina specifika behov. Dessa routrar är utrustade med avancerade funktioner som dubbelt-band Wi-Fi, beamforming-teknik och MU-MIMO, vilket garanterar sömlös internetanslutning i hela ditt hem eller kontor. TP-Link extenders, ofta kallade Wi-Fi-extenders eller boostrar, är lösningen för att eliminera Wi-Fi-döda zoner i ditt utrymme. Dessa enheter förstärker din befintliga Wi-Fi-signal och förlänger sin räckvidd till varje hörn av ditt hem. TP-Link Wi-Fi-extenders är lätta att installera och garanterar en stabil och pålitlig anslutning för alla dina enheter. TP-Link smarta uttag låter dig styra dina apparater på distans och göra dem smartare. Med TP-Link Kasa-appen eller röstassistenter som Amazon Alexa och Google Assistant, kan du slå på eller stänga av enheter, ställa in scheman och övervaka energiförbrukning, allt från din smartphone. TP-Link smarta uttag ger bekvämlighet och energieffektivitet för ditt hem. TP-Links inträde i världen av hälsa och hemonitorering inkluderar smarta termometrar. Dessa enheter möjliggör att du monitorerar kroppstemperatur exakt och på distans. Med realtidsmätningar av temperaturen och smarta funktioner ger TP-Link-termometrar lugn och ro, särskilt när man tar hand om sina nära och kära. TP-Link säkerhetskameror erbjuder pålitliga övervakningslösningar för att hålla ditt hem och ditt företag säkert. Med funktioner som högupplöst videospelning, nattsyn, rörelsedetektering och tvåvägsaudio ger dessa kameror ett omfattande säkerhetsövervakning.