up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Motorola

Motorola

Allt ( Motorola )

Märkesinformation för Motorola

Motorola är ett globalt erkänt märke som spelat en avgörande roll i utvecklingen av kommunikationsteknik i nästan ett sekel. Grundat 1928 av Paul Galvin och Joseph Galvin i Chicago, Illinois, Motorola började som en liten tillverkare av bilradios. Under åren har företaget vuxit till en teknikjätte, som har banat väg för genombrott inom telekommunikation, elektronik och mobila enheter. Idag Motorola fortsätter att stå i framkant för innovation och erbjuder ett brett utbud av produkter som för samman människor runt om i världen. Motorolas rika historia och fortsatta engagemang för innovation har gjort det till ett pålitligt namn inom kommunikation och teknik. Från att ha banat väg för bilrader till att producera ikoniska mobiltelefoner och att expandera till smartphones, hörlurar, walkie-talkies och smartklockor Motorola fortsätter att ansluta människor och förbättra deras liv med pålitliga och innovativa produkter. Oavsett om det är att hålla kontakten, fånga minnen eller att hålla sig underhållen på språng, Motorola är ett märke som är synonymt med anslutning och innovation.
En arv av innovation och anslutning

Motorolas arv började med radio och sträckte sig till telekommunikationsenheter som mobiltelefoner. Idag är Motorola-telefoner kända för sin hållbarhet, prisvärdhet och användarvänliga funktioner som tilltalar ett brett spektrum av konsumenter. I den moderna tiden är Motorola synonymt med smartphones. Deras sortiment av Android-drivna smartphones inkluderar alternativ för alla budgetar och preferenser. Motorola-smartphones hyllas för sina rena användargränssnitt, långa batteritid och innovativa funktioner som Moto Mods-systemet, som tillåter användare att skräddarsy sina telefoner med ytterligare funktionalitet. Motorola erbjuder en rad hörlurar som är utformade för att komplettera din mobila upplevelse. Dessa hörlurar är tillverkade med kvalitetsljudprestanda och komfort i åtanke. Oavsett om du föredrar trådbundna eller trådlösa alternativ, ger Motorola-hörlurar en tydlig ljudbild för musik, samtal och underhållning på språng. Motorolas historia med att tillhandahålla pålitliga kommunikationslösningar sträcker sig även till deras walkie-talkies. Dessa enheter används inom olika branscher, inklusive offentlig säkerhet, bygg och utomhusaktiviteter. Motorola-walkie-talkies är kända för sin tålighet, lång-räckviddsfunktioner och avancerade funktioner, vilket garanterar klart och pålitligt kommunikation i utmanande miljöer. Motorolas Edge-serie representerar märkets engagemang för att driva gränserna för smartphone-teknik. Motorola Edge-serien visar märkets dedikation till innovation och cutting-edge design. Motorola-smartklockor är utformade för att komplettera din anslutna livsstil. De integreras problemfritt med din smartphone, vilket gör att du kan ta emot aviseringar, spåra fitness och få åtkomst till appar direkt från din handled. Motorola-smartklockor är kända för sina släta design och intuitiva användargränssnitt, vilket gör dem till en stilfull och praktisk tillägg till din vardag.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga