up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lowrance Peräpeilin Kiinnike TripleShot

plus
Lowrance

Lowrance Peräpeilin Kiinnike TripleShot

Tuotekuvaus Lowrance Peräpeilin Kiinnike TripleShot

TripleShot-skimmerianturi kiinnitetään peräpeiliin.Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Lisätarvikkeettuotteita suoraan Lowrance:lta. Kysy meiltä lisää merenkulku ja kalastustuotteista, kuten Lowrance Peräpeilin Kiinnike TripleShot, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Lowrance Peräpeilin Kiinnike TripleShot

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Lowranen kolminkertainen kiinnike

-

Tavarat tilauksen mukaan, erinomainen toimituspalvelu

Loistava

-

Hyvä tuote jo koottu. Kiitos

Hyvä tuote

-

Varaa muutama päivä myöhään Hyvä seuranta Mielestäni hyvä sivusto verkossa Kiitos

Hyvä palvelu

-

Hyvin saanut kappaleen muutaman päivän myöhässä, mutta en tiennyt, että tämä paketti oli tullut niin pitkälle, miksi muutaman päivän viivästyminen Loput erittäin hyvä palvelu Kiitos

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up