up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Railblaza Støtte For Skinnemontering

Railblaza Støtte For Skinnemontering

Railblaza Støtte For Skinnemontering

Railblaza Støtte For Skinnemontering

Railblaza Støtte For Skinnemontering

plus
Railblaza

Railblaza Støtte For Skinnemontering

Produktbeskrivelse Railblaza Støtte For Skinnemontering

RailMount 32 41 båtbane og Hobie kajakk mount som festes og sikkert holder RAILBLAZA tilbehør.

RAILBLAZA RailMount 32 41 er et basefeste som gjør det mulig å montere alle RAILBLAZA-tilbehør på dine skinner sikkert og enkelt. RailMount kan monteres på både runde og firkantede båtskinner, med 32 41 som er spesielt designet for å passe Aka-skinner og H-skinner på Hobie kajakker.

Denne skinnefoten er ideell for de som trenger å bruke den til å holde forskjellig tilbehør, eller de som ønsker å endre plasseringen av deres Rod Holder II, Fillet Table eller GPS Three Axis Platform. RailMount er enkelt skrudd sammen uten at det trengs noe boring, slik at det lett kan flyttes til et annet sted, slik at skinnen blir så god som ny!

RailMount 32 41 kan klemmes til både rundt og 32 mm (1,25 in) skinner og til 41 mm (1 5/8 ") rundskinner, inkludert skinner på Hobie kajakkopprettingene og de fleresidige Hobie H-skinnene. Dette betyr at mer tid kan brukes på viktige ting som fiske, dykking og kajakkpadling, i stedet for på jernbaneinnretningene. Alle installasjonshardware er inkludert, inkludert; adaptere, gummihåndtak, selvklebende grepstape og de nødvendige skruer i rustfritt stål.

Bygningsmaterialer:

RailMounts - UV stabilisert glassfiberforsterket nylonplast

StarPort - UV stabilisert AES plast

Innsatser - Gummi

Låseslide - UV-stabilisert PC-plast

Pakning - UV-stabilisert TPE Gummi

Feste i rustfritt stål

Hva du får:

1 x RailMount 32 41 lister (2 stk)

1 x StarPort

1 x værstett pakning og deksel

2 x glidende gummiinnlegg

2 x Hobie H Rail gummiinnlegg

4 x mellomrom

2 x M6 x 65 mm maskinskruer og molybondbelagte muttere


Ønsker og kjøpe Railblaza Støtte For Skinnemontering? Ingen videre søking er nødvendig! waveinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Dekkutstyr modeller. Oppdag våre nye Båter kampanjer på waveinn. Laget av Railblaza, kommer dette Dekkutstyr produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Railblaza Støtte For Skinnemontering

Farge
Hvit
Produkttype
Støtter

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up