up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Daiwa Haspelspö Prorex E

Daiwa Haspelspö Prorex E

plus
Daiwa

Daiwa Haspelspö Prorex E

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Daiwa Haspelspö Prorex E

Prorex E-stavar utgör det mest omfattande utbudet på marknaden för baitcasting för rovdjur och framför allt gädda. Dessa nya ämnen har slutförts med Fuji Fazlite guider. Deras HVF-kol har blivit inslagna med hjälp av x45-tekniken och förstärkt med 3DX-kol för en känsla på banken. Kraft för kasta och slåss och känslighet för animering och de två med ord för detta intervall. Färskvattensfiskare har nu 15 Prorexstavar i arsenalen för rovdjur.

Funktioner:

HVF carbon blank byggd med x45 teknologi och förstärkt med 3DX kol

V gemensamma

Fuji K FaZlite guider

Fuji Skelett SKSS-hjulsäte med DPS / ASH låsmutter.

Direkt kolfiber

Fin tips

Prorex metallskottlock

Specifikationer:

Längd: 1,83

Sektioner: 2

Resorstorlek: 95

Vikt: 86

Gjutvikt: 2 6

Teknologi

HVF: En minskning av den använda mängden harts och ökad kolfiberadhesion under det heta polymeriseringssteget.

X45: Denna tillverkningsprocess omfattar lagring av spiralkolfibrer (90 °), enriktade fibrer (0 °) över tre lager och två lager kol som helikoidala motsatser (45 °). Dessa två korsade skikt ger namnet Bias Cross Wrap. Omslaget på X45 garanterar sann elasticitet: en återgång till blankets ursprungliga form oberoende av belastningsvinkeln.

V JOINT: V-foget är gjord av Bias-kol som är insvept vid 45 °, vilket förbättrar kurvan och verkan av stången under kompression på gjutet och striden. V-gemensamma Bias-kol har ett perfekt formminne - återgår till sin ursprungliga position så snart kraften som utövas på ämnet lyfts.

Anneaux Fuji Fazlite: Lune des dernières innovations du fabricant Japonais Fuji! Det är en nyanvändning som är en viktig del av Fazlite aux reflets bleu profond. Leur densité est positionnée entre lconite et le "Concept O". Ainsi, som är en av de bästa resurserna med chocs och en av de mest kompatibla metoderna, 4, 8 och 12 brins. Ils häritent de la forme darmatur K anti emmêlement avec une finition anticorrosion "CC" (korrosionsskydd ramar). Välkommen till förmån för decentralisering och tillgänglighet av tekniker och högteknologi.

FUJI: FUJI-logotypen är kopplad till en Daiwa-stav som innehåller minst ett FUJI-element, oavsett om det är en rullestol eller -guide. FUJI KOGYO CO., LTD grundades den 20 januari 1945 i Japan och är världens ledande stångkomponent tillverkare. Daiwa och Fuji har samarbetat som japanska tillverkare i årtionden. FUJI har den tekniska ingenjören vet hur man svarar på de allt högre kraven hos sportfiskare för förbättringar i tacklingen. I detta avseende är bolaget på samma våglängd som Daiwa när det gäller att sätta nyskapning till tjänst för fiskaren. Detta är historien bakom FUJI-guider, rullestolar, ringar och andra komponenter som du hittar på många Daiwa-stångområden runt om i världen.

FUJI K Guides: FUJI K ANTI-TANGLE GUIDE-ramens ram har utformats för att förhindra tanglingar vid skärning. Rammen för denna FUJI-guide förhindrar att flätan rullas runt stångstyrningarna på gjutet. En tvärvind leder ofta till att knutarna bildar sig runt den första guiden, vilket leder till avbrott och riggförluster. FUJI K-guider eliminerar detta problem tack vare den snygga ramkonstruktionen.


Komplettera din order av Daiwa Haspelspö Prorex E med vårt Spönurval och Spinningvaror. Surfa genom de andra vattensport och fiskekategorierna på waveinn, din onlinebutik specialiserad på vattensport och fiskeutrustning och få all din Spinningutrustning till bästa pris, 100% garanti på waveinn!

Funktioner Daiwa Haspelspö Prorex E

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Daiwa Haspelspö Prorex E

Ser bra ut

-

Har inte använt spöet än men jag tvivlar inte på att det kommer att fungera bra. Ser riktigt snygg ut och kan inte vänta med att få använda den och dra in lite gädda!

Daiwa Haspelspö Prorex E

Daiwa bäst för stavar

-

De senaste tio åren har daiwa gjort en stor revolution för sin stavkvalitet

Daiwa Haspelspö Prorex E

Daiwa prorex e spinnstång

-

Ser bra ut och presterar otroligt. Precis vad jag letade efter ljus och tuff. Jag parade den med prorex v lt med en grön linje och oh man är jag glad.

Daiwa Haspelspö Prorex E

I toppen

-

Rod väl mottagen med en liten fördröjning men i mycket bra skick, mycket väl förpackad för att skydda den väl och mer än ur fisken

Daiwa Haspelspö Prorex E

Propex x (e) 2,44

-

Hej till den vän som frågade om denna käpp ska jag berätta för dig, att det är en bra käpp, ringarna jag älskar något nytt, jag köpte 2,44 acc. 10-35, lyckligtvis för att det är en sockerrör som jag gillar ett progressivt styvt spets, är sockerröret att kasta alla dessa lockar men har styrkan att samla bra bitar, i alla storlekar, jag föreställer mig att de som är action mer överlägsen kommer att vara en "mop stick" eller tonfisk, hur hårt de kommer att vara, detta är magnifik 10-35, bortsett från hur vackert det är, om du vill ha ett mer "anbud" tips kommer Daiwa Tenya att vara mycket användbar, nästan samma fördelar till halva priset, kort sagt hoppas jag vara till hjälp och att du fiskar mycket!

Daiwa Haspelspö Prorex E

Daiwa prorex e

-

Det är den fjärde trumman i Prorex-serien. Oöverträffad.

Daiwa Haspelspö Prorex E

Mottagna

-

Allt perfekt kommer jag definitivt att upprepa.

Daiwa Haspelspö Prorex E

Perfekt

-

Perfekt stång. Använd shore jigging !!!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up