up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Daiwa Roterende Stang Prorex E

plus
Daiwa

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Daiwa Roterende Stang Prorex E

Prorex E stenger er det mest omfattende tilbudet på markedet for baitcasting for rovdyr og fremfor alt gjedde. Disse nye blankene er ferdig med Fuji Fazlite guider. HVF-karbonet har blitt innpakket med x45-teknologi og forsterket med 3DX-karbon for en følelse på banken. Kraft for kaster og kamp og sensitivitet for animasjon og de to med ord for dette området. Ferskvannsfiskere har nå 15 Prorex stenger i arsenalen for rovdyrarbeid.

Egenskaper:

HVF carbon blank bygget med x45 teknologi og forsterket med 3DX karbon

V felles

Fuji K FaZlite guider

Fuji Skeleton SKSS hjul sete med DPS / ASH låsemutter.

Direkte karbonhåndtak

Fin tips

Prorex metallskuddhett

spesifikasjoner:

Lengde: 1,83

Seksjoner: 2

Reisestørrelse: 95

Vekt: 86

Støpte vekt: 2 6

Teknologi

HVF: En reduksjon i mengden av harpiks som brukes og økt karbonfiberadhesjon under det varme polymeriseringsstadiet.

X45: Denne produksjonsprosessen omfatter lagring av spiralkarbonfibre (90 °), enriktede fibre (0 °) over tre lag og to lag med karbon som helikoidale motsetninger (45 °). Disse to kryssede lagene gir navnet Bias Cross Wrap. Innpakningen av X45 garanterer ekte elastisitet: en retur til den originale formen på blikket uavhengig av belastningsvinkelen.

V FUNKSJON: V-faget er laget av Bias-karbon innpakket ved 45 °, forbedrer kurven og virkningen av stangen under komprimering på støpene og kampen. V-fellesens Bias-karbon har et perfekt formminne - tilbake til sin opprinnelige posisjon så snart kraften som utøves på emnet blir løftet.

Anneaux Fuji Fazlite: Lune des dernières innovasjoner du fabricant Japonais Fuji! Brukes til å utnytte dette, og det er også et problem. Leur densité est positionnée entre lconite et le "Concept O". Ainsi, som er en av de mest prestisjefylte ressursene i verdensklasse, og som er kompatible med 4, 8 og 12 brønner. Her er det en form for dermatur. K anti emmêlement avec une finition anticorrosion "CC" (Korrosjonskontrollrammer). Det er en favoritt for démokratisering og mulighet for teknikker og høyteknologi.

FUJI: FUJI-logoen er koblet til en Daiwa-stang med minst ett FUJI-element, enten det er et hjulsete eller en guide. FUJI KOGYO CO., LTD ble grunnlagt 20. januar 1945 i Japan og er verdens ledende stang komponent produsent. Daiwa og Fuji har samarbeidet som japanske produsenter i flere tiår. FUJI har tekniske ingeniører vet hvordan de skal reagere på de økende kravene til sportsfiskere for forbedringer i deres takle. I denne forbindelse er selskapet på samme bølgelengde som Daiwa når det gjelder å sette innovasjon til tjeneste for fiskeren. Dette er historien bak FUJI-guider, rulle seter, ringer og andre komponenter som du finner på mange Daiwa-stangkretser rundt om i verden.

FUJI K Guides: Rammen til FUJI K ANTI TANGLE GUIDE er blitt utformet for å forhindre tanglinger når rammen Rammen til denne FUJI-guiden forhindrer at fletningen krysses rundt stangførerne på støpningen. En kryssvind fører ofte til at knottene dannes rundt den første guiden, noe som fører til brudd og riggutfall. FUJI K-guider eliminerer dette problemet takket være den geniale rammeutformingen.


Akkurat nå er produktet Daiwa Roterende Stang Prorex E på lager hos waveinn. Finn ut hvilken andre nautisk sport og fiske produkter merketDaiwa har i din nett nautisk sport og fiske butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Spinning modeller. På waveinn lager vi de nyeste stiler og design av Stenger. Bla gjennom vårt utvalg og finne nautisk sport og fiske artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Daiwa Roterende Stang Prorex E

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Ser flott ut

-

Har ikke brukt stangen ennå, men jeg er ikke i tvil om at den vil fungere bra. Ser veldig fin ut og gleder meg til å bruke den og trekke inn noen gjedde!

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Daiwa best for stenger

-

De siste 10 årene har daiwa gjort stor revolusjon for deres stangualitet

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Daiwa prorex e spinnstang

-

Ser bra ut og presterer utrolig. Akkurat det jeg lette etter lys og tuff. Jeg parret den med prorex v lt med en grønn strek og oh man er jeg lykkelig.

Daiwa Roterende Stang Prorex E

I toppen

-

Rod godt mottatt med en liten forsinkelse, men i veldig god stand, veldig godt pakket for å beskytte den godt og mer enn ut av fisken

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Propex x (e) 2,44

-

Hei til vennen som spurte om denne stokken, jeg vil fortelle deg, at det er en god stokk, ringene jeg elsker noe nytt, jeg kjøpte 2,44 akk. 10-35, heldigvis fordi det er en stokk som jeg liker en progressiv stiv spiss, er stokken å kaste alle de lokker, men har styrke til å samle gode stykker, i alle størrelser, jeg forestiller meg at de som er action mer overlegen vil være en "moppestokk" eller tunfiske, hvor harde de vil være, dette er fantastisk 10-35, bortsett fra hvor vakkert det er, hvis du vil ha et mer "mørt" tips, vil Daiwa Tenya være veldig nyttig, nesten samme fordeler til halv pris, kort sagt håper jeg å være til hjelp og at du fisker mye!

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Daiwa prorex e

-

Det er det fjerde fatet i Prorex-serien. Uovertruffen.

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Mottatt

-

Alt perfekt, vil jeg absolutt gjenta.

Daiwa Roterende Stang Prorex E

Perfekt

-

Perfekt stang. Bruk shore jigging!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up