up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

jerseys

jerseys

Sykling bibs

Sykling bibs

Jakker

Jakker

KLIMATIK

KLIMATIK

hansker

hansker

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Opplæring og Konkurranse

Allt( Alé )

Alé

Alé, et anerkjent merke i sykkelverden, har blitt synonymt med kvalitet, innovasjon og stil. Med et engasjement for å tilby syklister med innovative ytelsesplagg, har Alé etablert seg som en leder innen bransjen. Fra deres nøye utarbeidede sykkeltrøyer til deres avanserte bib shorts, representerer Alé´s produkter en perfekt blanding av funksjonalitet og mote. Grunnlagt i 2013 av tidligere profesjonell syklist Alessia Piccolo, har Alé raskt fått anerkjennelse blant sykkelentusiaster og profesjonelle. Ut fra hennes erfaringer i sporten, satte Piccolo ut for å skape et merke som skulle tilpasse seg syklisters spesifikke behov, og kombinere ytelsesdrevne funksjoner med slående design. Alés hovedkvarter ligger i Italia, et land som er berømt for sin sykkelarv og lidenskap. Denne plasseringen lar merket dra nytte av den rike sykkelkulturen og samarbeide tett med anerkjente atleter og eksperter innen feltet. Alé har etablert seg som et respektert merke i sykkelverden, som kombinerer funksjonalitet, innovasjon og stil. Med fokus på ytelsesfremmende funksjoner og motebevisste design, tilbyr Alé syklister den perfekte blandingen av komfort og estetikk. Uansett om det er sykkeltrøyer, shorts eller bib shorts, stoler ryttere på alle nivåer på Alé´s produkter, og gir dem muligheten til å presse sine grenser og nyte gleden av sykling.
Alé Forbedrer Sykkelprestasjoner med Stil

Alé sykling representerer et engasjement for eksepsjonelle resultater, og sikrer at hver tur er både behagelig og stilig. Alé forstår kravene til sporten, og designet sitt eget klesplagg for å optimalisere ytelsen, aerodynamikken og pusteevnen. Merkets dedikasjon til kvalitetsmaterialer og håndverk sikrer holdbarhet, og garanterer at deres produkter kan tåle de tøffe kravene fra intense sykkelturer. Alé sykkeldrakter er et vitnesbyrd om merkets oppmerksomhet på detaljer og fokus på ytelse. Alé´s klær inkorporerer innovative stoffteknologier som gir fukttransporterende egenskaper, ventilasjon og elastisitet, slik at syklister kan holde seg kjølig og tørr selv under utfordrende turer. Merkets kleskolleksjon er ikke bare funksjonell, men også estetisk tiltalende, med et utvalg av levende farger og moderne design. Alé sykkeltrøye er et flaggskip-produkt som uttrykker merkets engasjement for både ytelse og stil. Designet for å gi en stram passform, minimerer trøyen vindmotstand og optimaliserer aerodynamikken. Trøyene er tilgjengelige i et bredt utvalg av design, og lar syklister uttrykke sin individualitet mens de behersker veien. Alé sykkelshorts er konstruert for å gi maksimal komfort og støtte under lange turer. Shortsene er laget av høykvalitets komprimeringsmaterialer, som tilbyr muskelstøtte og reduserer tretthet. Alé bib shorts har en ergonomisk design med justerbare stropper, som sikrer en sikker passform uten trykkpunkter. Både sykkelshorts og bib shorts er utstyrt med polstret chamois, som gir demping og reduserer friksjon, slik at syklister kan sykle med økt komfort.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk