up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Alé

jerseys

jerseys

Cykelpinnar

Cykelpinnar

Jackets

Jackets

KLIMATIK

KLIMATIK

Handskar

Handskar

Damkläder

Damkläder

Kategorier

Bärkassar

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Utbildning och Tävling

Allt( Alé )

Alé

Alé, ett berömt varumärke inom cykelvärlden, har blivit synonymt med kvalitet, innovation och stil. Med ett engagemang för att ge cyklister kantstödd prestandakläder, har Alé etablerat sig som en ledare inom branschen. Från deras noggrant utformade cykeltröjor till deras avancerade bib shorts, återspeglar Alé´s produkter en perfekt blandning av funktion och mode. Grundat 2013 av den tidigare professionella cyklisten Alessia Piccolo, har Alé snabbt vunnit erkännande bland cykelentusiaster och professionella. Med utgångspunkt från hennes erfarenhet inom sporten, satte Piccolo ut för att skapa ett varumärke som skulle tillmötesgå cyklisters specifika behov, genom att kombinera prestanda-drivna funktioner med slående designs.
Alé´s huvudkontor ligger i Italien, ett land som är berömt för sin cykelkultur och passion. Denna placering möjliggör för märket att dra inspiration från den rika cykelkulturen och samarbeta tätt med berömda atleter och experter inom området. Alé har etablerat sig som ett respekterat varumärke inom cykelvärlden, genom att kombinera funktion, innovation och stil. Med fokus på prestanda-förbättrande funktioner och moderiktiga designs, erbjuder Alé cyklister den perfekta blandningen av komfort och estetik. Oavsett om det är cykeltröjor, shorts eller bib shorts, är Alé´s produkter förtroendefulla hos cyklister på alla nivåer, som ger dem möjlighet att pusha sina gränser och njuta av åksuget.

Alé Förbättra Cykelprestanda med Stil

Alé cycling representerar ett engagemang för excellence, för att säkerställa att varje tur är både bekväm och stilfull. Alé förstår kraven på sporten och designar sina kläder för att optimera prestanda, aerodynamik och andningsförmåga. Varumärkets ödmjukhet för kvalitetsmaterial och hantverk garanterar hållbarhet, för att säkerställa att dess produkter kan klara de krav som intensiva cykelturer ställer. Alé cycle clothing är ett vittne om märkets uppmärksamhet på detaljer och fokus på prestanda. Alé´s clothing inkorporerar innovativa tygteknologier som ger vätskeavledande egenskaper, ventilation och elasticitet, vilket gör att cyklister kan hålla sig svala och torra även under utmanande turer. Märkets klädkollektion är inte bara funktionell utan även estetiskt tilltalande, med ett stort urval av livliga färger och moderna designs.
Alé cycling jersey är en flaggskeppsprodukt som återspeglar varumärkets engagemang för både prestanda och stil. Designad för att ge en förenklad passform, minimerar tröjan vindmotstånd och optimerar aerodynamiken. Tröjorna finns i ett brett utbud av designs, som låter cyklister uttrycka sin individualitet samtidigt som de bemästrar vägen. Alé cykelshorts är konstruerade för att ge maximal komfort och stöd under långa turer. Shortsen är tillverkade av högkvalitativa komprimeringsmaterial, som erbjuder muskelstöd och minskar trötthet. Alé bib shorts har en ergonomisk design med justerbara axelremmar, för att säkerställa en säker passform och eliminera tryckpunkter. Både cykelshorts och bib shorts är utrustade med paddad chamois, som ger dämpning och minskar friktion, vilket låter cyklister köra med förbättrad komfort.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga