up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Alé

pelipaidat

pelipaidat

Pyöräilytuolit

Pyöräilytuolit

Takit

Takit

Klimatik

Klimatik

Käsineet

Käsineet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Osastot

Koulutus ja Kilpailu

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Alé )

Alé

Alé, tunnettu pyöräilymerkki maailmassa, on tullut synonyymi laadulle, innovaatiolle ja tyylille. Tarjoten pyöräilijöille terävän kärjen suorituskykyisiä vaatteita, Alé on ottanut paikkansa alan johtajana. Heidän tarkkaan harkituista pyöräilymekoistaan aina edistyneisiin bib-shortsseihin, Alén tuotteet yhdistävät toimivuuden ja muodin. Vuonna 2013 entisen ammattilaispyöräilijä Alessia Piccolon perustama Alé on saavuttanut nopeasti suosiota sekä pyöräilyharrastajien että ammattilaisten keskuudessa. Käyttäen kokemustaan lajista Piccolo ryhtyi luomaan brändiä, joka vastaa pyöräilijöiden erityistarpeisiin yhdistäen suorituskykyisiä ominaisuuksia näyttäviin muotoihin.
Alén päämaja sijaitsee Italian, maassa, joka on tunnettu pyöräilyperinteestään ja intohimosta. Tämä sijainti antaa brändille mahdollisuuden hakea inspiraatiota runsaasta pyöräilykulttuurista ja tehdä yhteistyötä tunnettujen urheilijoiden ja alan asiantuntijoiden kanssa. Alé on noussut arvostetuksi merkiksi pyöräilymaailmassa, yhdistäen toiminnallisuuden, innovaation ja tyylin. Painottaen suorituskykyä edistäviä ominaisuuksia ja muodikkaita muotoja, Alé tarjoaa pyöräilijöille täydellisen sekoituksen mukavuutta ja esteettisyyttä. Olipa kyseessä sitten pyöräilymekot, shortsit tai bib-shortsit, Alén tuotteita luotetaan kaikilla tasoilla olevien pyöräilijöiden toimesta, antaen heille mahdollisuuden saavuttaa enimmäismahdollisuutensa ja nauttia pyöräilystä.

Alé parantaa pyöräilysuorituskykyä tyylillä

Alé cycling edustaa sitoutumista laatuun, varmistaen, että jokainen ajelu on mukavaa ja tyylikästä. Alé ymmärtää lajin vaatimukset ja suunnittelee vaatteita optimoidakseen suorituskykyä, aerodynamiikkaa ja hengittävyyttä. Brändin omistautuminen laadukkaalle materiaalille ja työstölle takaa kestävyyden, varmistaen, että sen tuotteet kestävät intensiivisten pyöräilyistuntojen rasitukset. Alé cycle clothing on kunnioitusta brändin huomiota yksityiskohtiin ja suorituskykyyn. Alén vaatteet sisältävät innovatiivisia kangasteknologioita, jotka tarjoavat kosteutta hylkiviä ominaisuuksia, ilmanvaihtoa ja joustavuutta, jotta pyöräilijät pysyvät viileinä ja kuivina vaikeissakin ajeluissa. Brändin vaatteiden valikoima ei ole vain toimiva, vaan myös esteettisesti miellyttävä, tarjoten monenlaisia värikkäitä ja modernityylisiä malleja.
Alé cycling jersey on brändin lippulaivatuote, joka edustaa brändin sitoutumista sekä suorituskykyyn että tyyliin. Suunniteltu tarjoamaan aerodynamiikan optimoiva istuvuus, mekko minimoi tuulen vastusta ja optimoi aerodynamiikkaa. Mekot ovat saatavilla monissa malleissa, jotka antavat pyöräilijöille mahdollisuuden ilmaista itseään voittaen tien. Alé cycling shortsit on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja tukea pitkillä ajeluilla. Shortsit on valmistettu korkealaatuisista puristuskankaisista, tarjoten lihastukea ja vähentäen väsymystä. Alé bib shortsit sisältävät ergonomisen muodon, säädettävillä remmeillä, varmistaen turvallisen istuvuuden ja poistaen painepisteet. Molemmat shortsit ja bib-shortsit on varustettu pehmustetulla chamoisilla, tarjoten iskunvaimennusta ja vähentäen kitkaa, jotta pyöräilijät voivat ajaa lisääntyneellä mukavuudella.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje