up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Suojaukset pyöräily

Suojaukset pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Suojaukset tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Suojaukset

n merkit Suojaukset

Kuinka valita suojat pyörällesi

Kehon suojaimet

Maastopyöräilijöiden on oltava riittävän varovaisia ja luottavaisia hyväksyäkseen urheiluun liittyvät riskit varustamalla itsensä asianmukaisella vartalonsuojalla. Maastopyöräilijöiden tulisi käyttää vartalon panssareita, niskatukia, kehräsuojia ja koko vartalon suojavarusteita loukkaantumisten ja vakavien onnettomuuksien minimoimiseksi. Ergon , Troy Lee Designs ja Assos ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia vartalon suojavarusteita ammattilaisille ja harrastajille.

Suojalasit

Ensinnäkin sinun tulisi valita pyöräilysuojalasit, jotka sopivat tiukasti temppelisi ympärille, pidä niitä tukevasti paikallaan, vaikka liikuttaisitkin päätäsi sivulta toiselle tai katsot alaspäin ajon aikana. Valitse seuraavaksi linssin väri, joka tarjoaa 100% UV suojan ja auttaa vaalentamaan kirkasta auringonpaistetta vuorten korkeudessa. Jos etsit tyylikkäitä mutta luotettavimpia suojalaseja pyöräilyyn, osta parhailta tuotemerkeiltä Giro , POC ja Bell .

Kypärät

Hyvälaatuisen pyöräilykypärän tulee olla täydellisesti sopiva päähän ja sallia kuljettajan näkö ja suoja. Valitsemasi kypärän tulee olla kevyt, aerodynaaminen ja hyvin ilmastoitu, koska ratsastajan on tärkeää tuntea olonsa mukavaksi. Specialized , Troy Lee Designs ja Giro suunnittelevat kypärät maastopyöräilyyn suojaamaan iskuja, jotta voit nauttia seikkailusta turvallisesti ja mukavasti.

Heijastimet

Turvallisuus on pyöräilyn tärkein tekijä. Kuljettajien on tärkeää käyttää heijastavia valoja polkupyörissään, jotta muut ihmiset näkevät sinut pimeinä öinä. Heijastimet voidaan sijoittaa pyörien takaosaan, polkimiin ja pyörän rungon ympärille, jotta kun valo osuu niihin, heijastuvat takaisin ja ilmoittavat henkilölle, että joku ratsastaa siellä. Saat valtavan valikoiman pyöräheijastimia johtavilta yrityksiltä, kuten Brooks England, XLC ja MSC.

Aurinkolasit

Pyöräilyn aurinkolasit eivät ole vain muotia ja muotoilua varten; ne ovat tärkeä osa suojavarusteita useimmille ratsastajille. Kesällä aurinkolasit suojaavat silmiäsi kovilta auringon säteiltä ja pitävät roskat, tuulen ja vikoja loitolla. Lisäksi useimmat aurinkolasit tarjoavat UV suojan ja auttavat silmiäsi suojaamaan silmävaivoilta ja muilta ongelmilta. Shimano , Assos ja POC tarjoavat valtavan valikoiman pyöräily aurinkolaseja, joita on saatavana eri väreinä, tyyleinä ja malleina yksilön tarpeiden mukaan.

Lisätietoja polkupyörän suojauksista:

Pyöräily on hauskaa urheilulajia vain, kun olet hyvin suojattu oikeanlaisilla lisävarusteilla ja varusteilla. Pitkän matkan pyöräilyyn suositellaan, että pyöräilijöiden on pidettävä varaosansa suojavarusteistaan, kuten ylimääräiset kypärätyynyt, linssipari, kypärävisiirit ja aurinkolasit, jotta vältetään epämiellyttävät tapahtumat.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje