Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Skydd

Skydd cykling

Hitta ett brett utbud av Skydd-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Skydd

Märken i Skydd

Hur man väljer skydd för din cykel

Kroppsskydd

Mountainbikers måste vara noga och självsäkra för att acceptera de risker som är förknippade med sporten genom att utrusta sig med lämpligt kroppsskydd. Kroppsskydd, nackskydd, snurrskydd och skyddsutrustning för hela kroppen bör bäras ordentligt av MTB förarna för att minimera risken för skador och allvarliga olyckor. Ergon , Troy Lee Designs och Assos är välkända varumärken som erbjuder högkvalitativa kroppsskyddskugghjul till professionella och fritidsförare.

Glasögon

Först och främst bör du välja cykelglasögonen som sitter ordentligt runt ditt tempel, håll dem säkert på plats även när du rör huvudet från sida till sida eller tittar nedåt medan du rider. Välj sedan färgen på linsen som ger 100% UV skydd och hjälper till att ljusa det starka solskenet på höjden av bergen. Om du letar efter snygga men ändå mest pålitliga skyddsglasögon för cykling, köp från de bästa märkena Giro , POC ,, och Bell .

Hjälmar

En cykelhjälm av god kvalitet ska passa perfekt till ditt huvud och möjliggöra syn och skydd för alla. Hjälmen du väljer ska vara lätt, aerodynamisk och väl ventilerad eftersom det är viktigt för föraren att känna sig bekväm. Specialized , Troy Lee Designs och Giro designhjälmar för mountainbike för att ge stötskydd så att du kan njuta av äventyret med säkerhet och komfort.

Reflekterande

Säkerhet är det viktigaste elementet i cykling. Det är viktigt för förarna att använda reflekterande lampor på sina cyklar / cyklar så att de andra kan se dig på mörka nätter. Reflektorerna kan placeras på baksidan av hjulen, pedalerna och runt cykelramen så att när ljuset träffar dem kan de reflektera tillbaka och signalera personen att någon åker där. Du kan få ett stort utbud av cykelreflektorer från ledande företag som Brooks England, XLC och MSC.

Solglasögon

Cykelsolglasögon är inte bara för mode och styling; de är en viktig del av skyddsutrustningen för de flesta åkare. På sommaren skyddar solglasögonen dina ögon från hårda solstrålar och håller skräp, vind och buggar borta. Dessutom ger de flesta solglasögon UV skydd och hjälper dina ögon att skydda mot ögonsjukdomar och andra problem. Shimano , Assos och POC erbjuder en enorm samling cykelsolglasögon som finns i olika färger, stilar och mönster för att passa individens behov.

Mer om skydd för cykel:

Cykling är en rolig sport bara när du är väl skyddad med rätt typ av tillbehör och redskap. För cykling på långväga rutter rekommenderas det att cyklister måste ha reservdelar av deras skyddsutrustning som extra hjälmkuddar, par linser, hjälmskydd och solglasögon för att undvika obehagliga händelser.