Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Beskyttelser

Beskyttelser sykkel

Finn et bredt utvalg av Beskyttelser-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Beskyttelser

Merkevarer av Beskyttelser

Hvordan velge beskyttelse for sykkelen din

Kroppsbeskyttelse

Terrengsyklister må være forsiktige og selvsikre nok til å akseptere risikoen forbundet med sporten ved å utstyre seg med passende kroppsbeskyttelse. Kroppspanser, nakkebøyler, spinnbeskyttere og beskyttelsesutstyr for hele kroppen bør brukes riktig av MTB rytterne for å minimere sjansene for skader og alvorlige ulykker. Ergon , Troy Lee Designs , og Assos er kjente merker som tilbyr høykvalitets kroppsbeskyttelsesutstyr til profesjonelle og fritidsryttere.

Beskyttelsesbriller

Først og fremst bør du velge en sykkelbrille som passer godt rundt tempelet, holde dem på plass selv når du beveger hodet fra side til side eller ser nedover mens du kjører. Deretter velger du fargen på linsen som gir 100% UV beskyttelse og hjelper til med å lyse det sterke solskinnet i høyden av fjellene. Hvis du er ute etter stilige, men mest pålitelige beskyttelsesbriller for sykling, kjøp fra de beste merkene Giro , POC ,, og Bell .

Hjelmer

En sykkelhjelm av god kvalitet skal passe perfekt til hodet ditt og sørge for allround syn og beskyttelse for rytteren. Hjelmen du velger skal være lett, aerodynamisk og godt ventilert, siden det er viktig for rytteren å føle seg komfortabel. Specialized , Troy Lee Designs og Giro designhjelmer for terrengsykling for å gi støtbeskyttelse slik at du kan nyte eventyret med sikkerhet og komfort.

Reflektiver

Sikkerhet er det viktigste elementet i sykling. Det er viktig for rytterne å bruke reflekterende lys på syklene / syklene slik at de andre kan se deg på mørke netter. Refleksene kan plasseres på baksiden av hjulene, pedalene og rundt sykkelrammen, slik at når lyset treffer dem, kan de reflektere tilbake og signalisere personen at noen kjører der. Du kan få et stort utvalg av sykkelreflektorer fra ledende selskaper som Brooks England, XLC og MSC.

Solbriller

Sykling solbriller er ikke bare for mote og styling; de er et viktig beskyttelsesutstyr for de fleste ryttere. Om sommeren beskytter solbrillene øynene dine mot de sterke solstrålene og holder søppel, vind og insekter i sjakk. Dessuten gir de fleste solbriller UV beskyttelse og hjelper øynene dine å beskytte mot øyeplager og andre problemer. Shimano , Assos og POC tilbyr en enorm samling sykkelsolbriller som er tilgjengelige i forskjellige farger, stiler og design som passer individets behov.

Mer om Beskyttelse for sykkel:

Sykling er en morsom sport bare når du er godt beskyttet med riktig tilbehør og utstyr. For sykling på langdistanseveier anbefales det at syklister må beholde reservedeler av beskyttelsesutstyret som ekstra hjelmputer, linser, hjelmvisir og solbriller for å unngå ubehagelige hendelser.