up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

DT Swiss

DT Swiss

Allt ( DT Swiss )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för DT Swiss

DT Swiss är ett välkänt och respekterat märke som erbjuder högkvalitativa sportartiklar. DT Swiss i namnet härstammar från de tyska och franska orden Drahtwerke Trefileries, vilket betyder Fyrverkerier tillverkade i Schweiz. Märket grundades i Schweiz stad Biel 1994. De är mycket passionerade och dedikerade till att leverera det bästa kvalitetsprodukten till sina konsumenter och se till att förbättra produkternas funktioner för att öka fordonets vägprestanda. DT Swiss är ett av de mest populära och ledande märkena tack vare sina kontinuerliga innovationer, precision, lättvikt och de mest hållbara produkterna.
DT Swiss har blivit definitionen av högprestanda inom branschen på grund av att de designar de mest pålitliga produkterna. Den stränga kvalitetskontrollen och back-to-back-testningen hjälper till att utveckla märket. Den finaste kvaliteten och klarheten i visionen visar märkets längtan efter perfektion. DT Swiss är ett konstverk av ingenjörskonst och sofistikation för att utveckla företagets produkter. Märkets mission är att ge alla den ultimata körupplevelsen. För detta syfte försöker de göra benchmärkesprodukter för att erbjuda en betydande fördel. Så DT Swiss började ständigt att driva gränserna för teknik för att erbjuda de mest avancerade produkterna.

DT Swiss som referens för cykelhjul

Märket har en fantastisk rykte för att erbjuda DT Swiss-hjul som är lätta och välutvecklade. Dessa hjul kan erbjuda större stabilitet och hållbarhet. Varje hjul designas och byggs helt för hand av märkets erfarna hjulbyggare. Namnet på hjulen inkluderar vanligtvis Dicut eller Spine, som används för att definiera gränssnittet mellan nav och ek. DT Swiss gravel-hjul är designade för att prestera bäst på alla terränger. Dessa hjul låter dig ha maximal kul medan du kör på grusvägar. De är vanligtvis gjorda av aluminium och kol för att ge den perfekta komforten samtidigt som hållbarheten ökar för bättre off-road-prestanda.
Om du vill ha ett nytt högkvalitativt hjulset, ska DT Swiss-hjulset alltid vara på din lista. Det erbjuder det perfekta hjulset som kombinerar mjukhet med aerodynamik för att skapa ett helt mångsidigt hjul. Dessa hjul kan göra din hastighet snabbare med väldigt lite motstånd rullning för att ge dig ett omedelbart gott intryck. Dessutom gör märket en otrolig mångfald av nav. DT Swiss-nav är nu helt uppdaterat till en lättare och enklare version att underhålla. Dessa nav är bäst i att erbjuda pålitlighet med enkelhet.
DT Swiss fälgar är ett perfekt exempel på starkt byggda fälgar gjorda av aluminium för att erbjuda bättre bromsning. Dessutom, på grund av deras unika produktionsprocess, är DT Swiss ekrar namnet på precision och hållbarhet. Det finns ett mycket mångsidigt utbud av lätta men starka ekrar, gjorda lite tjockare för att ge den extra styvheten för att erbjuda extra styrka till hjulet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga