up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Quarq

Quarq

Alle ( Quarq )

Om Quarq

Quarq, et navn, der er synonymt med præcision og innovation inden for cykelsporten, har været en pioner inden for udvikling af avanceret cykelteknologi siden sin oprettelse. Grundlagt i 2006 af Jim og Mieke Meyer har Quarq etableret sig som et velrenommeret mærke for cyklister, der søger præcise måleinstrumenter og højtydende komponenter. Med en urokkelig kompromisløshed for excellence har Quarq revolutioneret cykelsporten og har opnået et ry for pålidelighed og præcision. Quarq sikrer, at cyklister har det udstyr, de har brug for til at holde deres cykler i toppen. Quarq's rejse fra sin grundlæggelse i 2006 til dets status som leder inden for cykelteknologi har været præget af innovation og en dedikation til præcision. Uanset om det er deres kraftmålere, kranker, gafler eller reparationsværktøjer, fortsætter Quarq med at give cyklister på alle niveauer mulighed for at opnå deres bedste præstation. Da cykelsporten udvikler sig, forbliver Quarq i spidsen, driver fremskridt og hjælper ryttere med at nå nye højder i deres cykeleventyr.
Quarq er navnet på præcision cykling innovation

Quarq's kraftmålere har redefineret måden, hvorpå cyklister sporer og forbedrer deres præstation. Disse avancerede enheder er problemfrit integreret i cyklens krankesæt, der giver realtidsdata om en rytters kraftoutput. Uanset om du er professionel atlet eller en weekendkriger, giver Quarq's kraftmålere nøjagtige målinger for at hjælpe dig med at optimere dine trænings- og racestrategier. Quarq-kranker er hjertet af deres kraftmeter systemer. Fremstillet med nøje opmærksomhed på detaljer, er disse lette og holdbare kranker designet til at modstå de krav, der stilles til konkurrencedygtig cykling. Tilgængelig i forskellige længder og konfigurationer, uarq-kranker imødekommer de forskellige behov hos cyklister, så hver pedalstreg tæller. Quarq-krankesættet repræsenterer synergien af præcisionsteknik og performance-orienteret design. Disse krankesæt er ikke kun kompatible med Quarq´s kraftmeterteknologi, men tilbyder også exceptionel stivhed og kraftoverførsel. Cyklister kan vælge mellem et udvalg af Quarq-krankesæt-muligheder, der passer til deres kørselstil, det være sig vej, bjerg eller grus. Mens Quarq især er kendt for sine kraftmålere og kranker, udvider mærket også sin ekspertise til gafler. Quarq-gafler er designet til at give optimal håndtering, stabilitet og respons, der forbedrer den samlede køreoplevelse. Med fokus på aerodynamik og letvægtskonstruktion supplerer Quarq-gafler deres krankesæt og kraftmålere for et komplet ydelsespakke. Forståelse af vigtigheden af ​​korrekt vedligeholdelse og reparation tilbyder mærket en linje af Quarq-cykelreparationsværktøjer tilpasset cyklisters behov. Disse værktøjer er designet til at gøre cykelvedligeholdelse mere tilgængelig og effektiv.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk