up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Quarq

Quarq

Allt ( Quarq )

Om Quarq

Quarq, et navn som er synonymt med presisjon og innovasjon innen sykkelverdenen, har vært en pioner innen utvikling av innovative sykkelteknologi siden oppstarten. Grunnlagt i 2006 av Jim og Mieke Meyer, har Quarq blitt et kjent merke for syklister som søker nøyaktige målinger av kraft og høyytelseskomponenter. Med et urokkelig engasjement for eksellens, har Quarq revolusjonert sykkelindustrien og oppnådd et rykte for pålitelighet og presisjon. Quarq sørger for at syklister har utstyret de trenger for å holde syklene i topp stand. Quarqs reise fra opprettelsen i 2006 til sin status som leder innen sykkelteknologi har vært preget av innovasjon og dedikasjon til presisjon. Enten det er deres kraftmålere, kranker, forgaffeler, eller reparasjonsverktøy, fortsetter Quarq å gi syklister på alle nivåer muligheten til å oppnå sitt beste resultat. Når sykkelverdenen utvikler seg, forblir Quarq i front, driver fremgang og hjelper rytterne til å nå nye høyder i sine sykkelaktiviteter.
Quarq er navnet for precision sykkelinnovasjon

Quarq's kraftmålere har redefinert hvordan syklister sporer og forbedrer ytelsen sin. Disse avanserte enhetene er sømløst integrert i sykkelens krank, og gir sanntidsdata om en rytterens kraftutgang. Uansett om du er en profesjonell atlet eller en helgearbeider, tilbyr Quarqs kraftmålere nøyaktige målinger for å hjelpe deg med å optimalisere treningen og forberede deg til å konkurrere. Quarq-kranker er hjertet i deres kraftmålersystemer. Håndlaget med nøyaktig oppmerksomhet mot detaljer, er disse lette og holdbare krankene utformet for å tåle kravene til konkurransesykling. Tilgjengelig i ulike lengder og konfigurasjoner, tilbyr Quarq-kranker å dekke de ulike behovene til syklister, og sikrer at hvert tråkk teller. Quarq-kranksettet representerer samspillet mellom nøyaktig ingeniørarbeid og ytelsesorientert design. Disse kranksettene er ikke bare kompatible med Quarqs kraftmålereknologi, men tilbyr også utmerket stivhet og kraftoverføring. Syklister kan velge mellom et utvalg Quarq-kranksett-alternativer som passer deres sykkelstil, enten det er vei, fjell, eller grus. Mens Quarq er best kjent for sine kraftmålere og kranker, utvider merket også ekspertisen sin til forgaffeler. Quarq-forgaffeler er utviklet for å gi optimal håndtering, stabilitet og respons, og forbedrer den totale sykkelopplevelsen. Med fokus på aerodynamikk og lett konstruksjon, komplimenterer Quarq-forgaffeler deres kranksett og kraftmålere for et komplett ytelsespakke. Forståelse av betydningen av riktig vedlikehold og reparasjon, tilbyr merket et utvalg Quarq-sykkeltreningverktøy som er tilpasset behovene til syklister. Disse verktøyene er designet for å gjøre sykkelvedlikehold mer tilgjengelig og effektivt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk