up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Quarq

Quarq

Kategorier

Allt ( Quarq )

Märkesinformation för Quarq

Quarq, ett namn som är synonymt med precision och innovation inom cykelvärlden, har varit pionjär när det gäller utveckling av avancerad cykelteknik sedan början. Grundat 2006 av Jim och Mieke Meyer, har Quarq blivit en betrodd varumärke för cyklister som söker exakta mätningar av kraftlösningar och högpresterande komponenter. Med en oförtröttlig strävan efter excellence har Quarq revolutionerat cykelindustrin och förtjänat en rykte om tillförlitlighet och precision. Quarq säkerställer att cyklister har de verktyg de behöver för att hålla sina cyklar i toppskick. Quarq's resa från grundandet 2006 till dess status som ledare inom cykelteknik har markerats av innovation och en återhållsamhet till precision. Oavsett om det är deras kraftmätare, krankar, gafflar eller reparationsverktyg fortsätter Quarq att ge cyklister på alla nivåer möjligheten att uppnå sitt bästa resultat. När cykelvärlden utvecklas står Quarq fortfarande i förgrunden, driver framstegen och hjälper ryttare att nå nya höjder i sina cykelbestyr.
Quarq är namnet för precisioncykel innovation

Quarq's kraftmätare har omdefinierat hur cyklister spårar och förbättrar sina resultat. Dessa avancerade enheter är smidigt integrerade i cykelns krankuppsättning, vilket ger realtidsdata om ryttarens kraftutgång. Oavsett om du är en professionell atlet eller en helgmåls krigare erbjuder Quarqs kraftmätare precisa mätningar för att hjälpa dig att optimera dina tränings- och tävlingsstrategier. Quarq krankar är hjärtat i deras kraftmätarsystem. Skapade med noggrann uppmärksamhet på detaljer är dessa lätta och hållbara krankar utformade för att motstå de ansträngningar som konkurrenscykling innebär. Tillgängliga i olika längder och konfigurationer passar uarq krankar olika behov hos cyklister, vilket säkerställer att varje pedalkraft räknas. Quarq krankuppsättningen representerar synergin av precisionsteknik och prestanda-orienterat design. Dessa krankuppsättningar är inte bara kompatibla med Quarqs kraftmätartechnology utan erbjuder även exceptionell styvhet och kraftöverföring. Cyklister kan välja mellan olika Quarq krankuppsättning alternativ för att passa sin åkstil, vare sig det är väg, berg eller grus. Medan Quarq främst är känt för sina kraftmätare och krankar sträcker sig deras expertis även till gafflar. Quarq gafflar är utformade för att ge optimal hantering, stabilitet och respons, vilket förbättrar den totala åkturen. Med fokus på aerodynamik och lättviktskonstruktion kompletterar Quarq gafflar deras krankuppsättningar och kraftmätare för att ge en komplett prestandapaket. Förståelse för vikten av korrekt underhåll och reparation erbjuder märket en rad Quarq cykelrepareringsverktyg anpassade efter cyklisters behov. Dessa verktyg är utformade för att göra cykelunderhåll tillgängligare och effektivare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga