up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Quarq

Quarq

Alles ( Quarq )

Over Quarq

Quarq, een naam die synoniem is met precisie en innovatie in de wereld van het fietsen, is sinds de oprichting in 2006 een trailblazer geweest in het ontwikkelen van geavanceerde fietstechnologie. Opgericht door Jim en Mieke Meyer, heeft Quarq zich ontwikkeld tot een vertrouwde merk voor fietsers die op zoek zijn naar accurate oplossingen voor krachtmetingen en hoogwaardige componenten. Met een onvermoeibaar engagement voor uitmuntendheid, heeft Quarq de fietsindustrie revolutionair veranderd en een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid en precisie. Quarq zorgt ervoor dat fietsers het materiaal hebben dat ze nodig hebben om hun fiets in topconditie te houden.

De reis van Quarq vanaf de oprichting in 2006 tot zijn status als leider in fietstechnologie is gekenmerkt door innovatie en toewijding aan precisie. Of het nu hun krachtmeters, cranks, vorken of reparatiegereedschappen zijn, Quarq blijft fietsers op alle niveaus in staat stellen om hun beste prestaties te bereiken. Terwijl de wereld van het fietsen evolueert, blijft Quarq voorop lopen, vooruitgang bevorderen en rijders helpen om nieuwe hoogten te bereiken in hun fietsondernemingen.

Quarq is de naam voor precision cycling innovation

De krachtmeters van Quarq hebben de manier waarop fietsers hun prestaties bijhouden en verbeteren, opnieuw gedefinieerd. Deze geavanceerde apparaten zijn naadloos geïntegreerd in de crankstel van de fiets, waardoor realtime gegevens worden verstrekt over de krachtuitvoer van de rijder. Of je nu een professionele atleet bent of een weekendkrijger, de krachtmeters van Quarq bieden accurate metingen om je training en race-strategieën te optimaliseren. Quarq cranks zijn het hart van hun krachtmetersystemen. Met aandacht voor detail vervaardigd, zijn deze lichtgewicht en duurzame cranks ontworpen om de meedogenloze omstandigheden van competitief fietsen te weerstaan. Beschikbaar in verschillende lengtes en configuraties, uarq cranks voldoen aan de diverse behoeften van fietsers, waardoor elke pedaalslag telt.
Het Quarq crankset vertegenwoordigt de synergie van precisie-engineering en prestatiegericht ontwerp. Deze cranksets zijn niet alleen compatibel met de technologie van Quarq's krachtmeter, maar bieden ook uitzonderlijke stijfheid en krachtoverdracht. Fietsers kunnen kiezen uit een scala aan opties voor het Quarq crankset om aan hun rijstijl te voldoen, of het nu gaat om weg, berg of grind. Hoewel Quarq het best bekend staat om zijn krachtmeters en cranks, breidt het merk ook zijn expertise uit naar vorken. Quarq forks zijn ontworpen om een optimale handling, stabiliteit en responsiviteit te bieden, waardoor de algehele rijervaring wordt verbeterd. Met een focus op aerodynamica en lichtgewicht constructie, passen Quarq forks bij hun cranksets en krachtmeters voor een compleet prestatiepakket. Begrijpend van het belang van een juiste onderhoud en reparatie, biedt het merk een lijn van Quarq fietsreparatiegereedschappen aangepast aan de behoeften van fietsers. Deze gereedschappen zijn ontworpen om het onderhoud van de fiets toegankelijker en efficiënter te maken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden