up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Specialized

Herrkläder

Herrkläder

Damkläder

Damkläder

herrskor

herrskor

Hjälmar

Hjälmar

Hjul och däck

Hjul och däck

Cyklar och ramar

Cyklar och ramar

Kategorier

Bärkassar

Barnkläder

Belysning

Cyklar och Ramar

Damkläder

Damskor

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Hjul och Däck

Komponenter

Komponenter reservdelar

Transport & Cykelförvaring

Underhåll

Utbildning och tävling

Allt( Specialized )

Specialized

Specialized är en välkänd tillverkare och distributör av cykeldelar och tillbehör. Företaget grundades 1974. Dess huvudkontor ligger i Morgan Hill, Kalifornien, USA. Mike Sinyard är grundaren av varumärket.


Många professionella cyklister och cykelentusiaster har valt specialiserade cykeldelar och komponenter på de europeiska cykelbanorna av märket Specialized . Varumärket är dedikerat till att tillhandahålla innovation och högkvalitativa delar som kan leverera överlägsen prestanda i alla lopp. Specialized har varit en pionjär inom tillverkning av högkvalitativa cykeldelar i decennier. Idag är det känt som ett av de största cykelmärkena i världen.


Om du gillar att träna MTB-cykling med en elcykel, välj Specialized Turbo Levo för bästa körkvalitet. Om du föredrar en mountainbike, har Specialized MTB Epic den bästa fjädringsdesignen som någonsin skapats. Om du föredrar en mer stel modell erbjuder Specialized MTB Rockhopper gjord av aluminium den bästa prestandan. Specialized Stumpjumper också gjord av aluminium är ett annat alternativ för att njuta av berget med bästa motstånd och kontroll.


Förutom cyklar har Specialized all utrustning du behöver, från herr- och damkläder som shorts, tröjor, strumpor och mer, till skor, hjälmar och väskor.

clouse menu Stänga