up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Specialized

Herrkläder

Herrkläder

Damkläder

Damkläder

herrskor

herrskor

Hjälmar

Hjälmar

Hjul och däck

Hjul och däck

Cyklar och ramar

Cyklar och ramar

Kategorier

Bärkassar

Barnkläder

Belysning

Cyklar och Ramar

Damkläder

Damskor

Elcyklar

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Hjul och Däck

Komponenter

Komponenter Reservdelar

Transport & Cykelförvaring

Underhåll

Utbildning och Tävling

Allt( Specialized )

Specialized

Specialized är en ledande tillverkare och distributör av mountainbike-delar och tillbehör. Företaget grundades 1974 av Mike Sinyard och har sitt huvudkontor i Morgan Hill, Kalifornien. Märket har blivit centrum för många entusiaster och professionella cyklister som litar på Specialized med sina cykelldelar och utrustning på den europeiska cirkusen. Företaget är dedikerat till att tillverka superior kvalitet cykeltillbehör och tillbehör för att förbättra prestandan hos en cyklist. Specialized är nu ett av de bästa märkena som erbjuder högkvalitativa cykeldelar över hela världen. Om du vill ha värde med innovation för att öka tävlingsprestandan, välj cykelunderhåll från SpecializedBikeinn.
Förutom cykelunderhåll erbjuder Specialized också ett bra utbud av hjälmar. Specialized brand hjälmar är speciellt designade för att förhindra eventuella huvudskador. De kommer att hjälpa dig att skydda dig under en allvarlig fall eller krasch under en tävling. De är aerodynamiska, super bekväma och ger bra ventilation. Det extra funktionen MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) hjälper till att minska de roterande krafter som orsakas av stötar och plötsliga rörelser, vilket gör dem till de bästa hjälmarna runt om.

Specialized brand bikes är de bästa mountainbikes

Specialized brand mountainbikes är lätta att köra upp den brantaste backen. De är lätta att bära och ger stor stöd för att öka effektiviteten hos cyklisten. Hållbarhet och innovation i design och teknik gör dem superpålitliga. En Specialized rockhopper är ett annat perfekt alternativ för en professionell cyklist som vill förbättra sin upplevelse eller till och med för en ny börjare i sporten. Det finns tillgängligt i det bästa rimliga priset genom att erbjuda större mångsidighet.
Till skillnad från mountainbikes erbjuder Specialized också den bredaste samlingen av racercyklar. Specialized brand raccyklar är berömda bland stjärnorna av professionell cykling. Du kan lätt lita på raccykelns förmåga med sin högkvalitativa design och stabilitet. Dess grundläggande och innovativa struktur med avancerad teknik gör att cyklisten känner sig säker när den kör. Dessutom stöder det lätta materialet snabbare hastighet med stor glädje.

Märket erbjuder också ett brett utbud av Specialized gravel bikes. När vägen är rak men inte lätt att köra på grund av grus är dessa cyklar bäst lämpade för dig. Denna osäkra körupplevelse ger dig det extra greppet som behövs för att slutföra tävlingen genom att öka prestandan och hastigheten. Därför är det utan tvekan det bästa sättet att göra din äventyr på blandad terräng roligare.
Specialized märkets elcyklar är ett namn för innovation och inspiration. Dessa elcyklar är designade för att ge dig stöd för att öka din hastighet snabbare än en standardcykel. Oavsett om du vill ha dem för vardagsbruk eller tävling ger de dig det extra lyftet som hjälper dig att nå ditt mål snabbare samtidigt som du sparar mycket energi och tid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga