up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Specialized

Herreklær

Herreklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

herresko

herresko

Hjelmer

Hjelmer

Hjul og dekk

Hjul og dekk

Sykler og rammer

Sykler og rammer

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Carriers and Storage

Dameklær

Damesko

Deler Reservedeler

Elektriske Sykler

Elektronikk

Felger og Dekk

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Klokker

Lys

Opplæring og Konkurranse

Sykkeldeler

Sykler og Rammer

Allt( Specialized )

Specialized

Specialized er en ledende produsent og distributør av terrengsykkeldeler og tilbehør. Selskapet ble grunnlagt i 1974 av Mike Sinyard, og har hovedkontor i Morgan Hill, California. Merket har blitt sentrum for attraksjonen for mange entusiaster og profesjonelle syklister, som stoler på Specialized med sine sykkeldeler og utstyr på den europeiske banen. Selskapet er dedikert til å produsere sykkelutstyr og tilbehør av overlegen kvalitet for å forbedre ytelsen til enhver syklist. Specialized er nå et av de beste merkene som tilbyr sykkeldeler av høy kvalitet over hele verden. Hvis du vil ha verdi med innovasjon for å øke racingytelsen, velg sykkelutstyr fra Specialized hos Bikeinn.
I tillegg til sykkelutstyr tilbyr Specialized også et godt utvalg av hjelmer. Spesialiserte hjelmer er spesialdesignet for å forhindre mulige hodeskader. De vil bidra til å beskytte deg under et alvorlig fall eller krasj under et løp. De er aerodynamiske, superkomfortable og gir god ventilasjon.Den ekstra funksjonen til MIPS (Multi Directional Impact Protection System) bidrar til å redusere rotasjonskrefter forårsaket av støt og plutselige bevegelser, noe som gjør dem til de beste hjelmene som finnes.


Spesialsykler er de beste terrengsyklene

Spesialiserte terrengsykler er enkle å sykle opp den bratteste bakken. De er lette å ha på og gir god støtte for å øke effektiviteten til syklisten. Holdbarhet og innovasjon innen design og teknologi gjør dem superpålitelige. En Specialized rockhopper er en annen perfekt løsning for en profesjonell syklist som ønsker å forbedre opplevelsen sin eller til og med for en nybegynner i sporten. Den er tilgjengelig i den beste rimelige prisklassen ved å tilby større allsidighet.
I motsetning til terrengsykler tilbyr Specialized også den bredeste samlingen av landeveissykler. Spesialiserte landeveissykler er kjent blant stjernene innen profesjonell sykling. Du kan enkelt stole på landeveissykkel med sin avanserte design og stabilitet. Dens grunnleggende og innovative struktur med avansert teknologi gjør at syklisten føler seg trygg mens han sykler. Dessuten støtter det lette materialet raskere hastighet med mye moro.

Merket tilbyr også et bredt utvalg av Specialized grussykler . Når veien er rett, men ikke lett å sykle på grunn av grus, er disse syklene best egnet for deg.Denne usikre kjøreopplevelsen gir deg det ekstra grepet som trengs for å fullføre løpet ved å øke ytelsen og hastigheten. Derfor er det utvilsomt det beste å gjøre eventyret ditt i blandet terreng morsommere.
Spesialiserte elsykler er et navn for innovasjon og inspirasjon. Disse elektriske syklene er designet for å gi deg støtte for å øke hastigheten raskere enn en standardsykkel. Enten du vil ha dem til daglig bruk eller racing, gir de deg den ekstra boosten for å hjelpe deg med å nå målet ditt raskere samtidig som du sparer mye energi og tid.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk