Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Specialized

Specialized
Om Specialized
Specialized er en ledende produsent og distributør av deler og tilbehør til terrengsykler. Firmaet ble grunnlagt i 1974 av Mike Sinyard, og hovedkontoret er lokalisert i Morgan Hill, California. Merket har blitt sentrum for mange entusiaster og profesjonelle syklister, som stoler på Specialized med sine sykkelkomponenter og utstyr på det europeiske kretsløpet. Firmaet er dedikert til å produsere superior kvalitet sykkelekvipment og tilbehør for å forbedre ytelsen til en hvilken som helst syklist. Specialized er nå et av de beste merkene som tilbyr høykvalitets sykkeldeler over hele verden. Hvis du ønsker verdi med innovasjon for å øke konkurransedyktigheten, velg sykkelutstyr fra Specialized hos Bikeinn.
I tillegg til sykkelutstyr, tilbyr Specialized også et godt utvalg av hjelmer. Specialized brand hjelmer er spesielt designet for å forhindre mulige hodeskader. De vil hjelpe deg å beskytte deg under en alvorlig fall eller krasj under en rase. De er aerodynamiske, superkomfortable og gir god ventilasjon. Den ekstra funksjonen til MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) hjelper til med å redusere roterende krefter som skyldes påvirkninger og plutselige bevegelser, noe som gjør dem til de beste hjelmene rundt.

Specialized brand sykler er de beste terrengsyklene

Specialized brand terrengsykler er enkle å kjøre opp den bratteste bakken. De er lette å bære og tilbyr stor støtte for å øke effektiviteten til syklisten. Holdbarhet og innovasjon i design og teknologi gjør dem super pålitelige. En Specialized rockhopper er et annet perfekt alternativ for en profesjonell syklist som ønsker å forbedre opplevelsen sin eller til og med for en ny begynner i sporten. Det er tilgjengelig i det beste rimelige prisområdet ved å tilby større allsidighet.
I motsetning til terrengsykler, tilbyr Specialized også det bredeste utvalget av vei sykler. Specialized brand vei sykler er berømte blant stjernene i profesjonell sykling. Du kan enkelt stole på veis sykkelens evne med sin høyeste design og stabilitet. Den grunnleggende og innovative strukturen med avanserte teknologier gjør at syklisten føler seg trygg mens han sykler. I tillegg støtter det lette materialet raskere fart med stor moro.

Merket tilbyr også et bredt utvalg av Specialized gravel sykler. Når veien er rett, men ikke enkel å sykle på grunn av grus, er disse syklene best egnet for deg. Denne usikre sykkelopplevelsen gir deg det ekstra grep som trengs for å fullføre rasen ved å øke ytelsen og farten. Det er derfor uten tvil det beste for å gjøre eventyret ditt på blandet terræn mer morsomt. Specialized brand elsykler er et navn for innovasjon og inspirasjon. Disse elsyklene er designet for å gi deg støtte for å øke hastigheten raskere enn en standard sykkel. Uansett om du ønsker dem for daglig bruk eller racing, gir de deg det ekstra dyttet som hjelper deg å nå målet ditt raskere mens du sparer mye energi og tid.