up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Specialized

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

miesten kengät

miesten kengät

Kypärät

Kypärät

Pyörät ja renkaat

Pyörät ja renkaat

Polkupyörät ja rungot

Polkupyörät ja rungot

Osastot

Elektroniikka

Huolto

Koulutus ja kilpailu

Kypärät

Lasten vaatteet

Laukut

Miesten kengät

Miesten vaatteet

Naisten kengät

Naisten vaatteet

Osien varaosat

Polkupyörän osat

Pyörän varastointi & kuljetus

Pyörät ja renkaat

Pyörät ja tangot

Valaistus

KAIKKI( Specialized )

Specialized

Specialized on tunnettu polkupyörän osien ja tarvikkeiden valmistaja ja jakelija. Yritys on perustettu vuonna 1974. Sen pääkonttori sijaitsee Morgan Hillissä, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Mike Sinyard on brändin perustaja.


Monet ammattipyöräilijät ja pyöräilijät ovat valinneet erikoistuneita polkupyörän osia ja komponentteja Specialized -brändin Euroopan pyöräilyradoille. Brändi on omistautunut tarjoamaan innovaatioita ja korkealaatuisia osia, jotka voivat tarjota ylivoimaista suorituskykyä kaikissa kilpailuissa. Specialized on ollut edelläkävijä korkealaatuisten polkupyörän osien valmistuksessa vuosikymmeniä. Nykyään se tunnetaan yhtenä maailman suurimmista polkupyörämerkeistä.


Jos haluat harjoitella MTB-pyöräilyä sähköpyörällä, valitse Specialized Turbo Levo parhaan ajolaadun saavuttamiseksi. Jos pidät maastopyörästä, Specialized MTB Epicillä on paras koskaan luotu jousitus. Jos pidät jäykemmästä mallista, alumiinista valmistettu Specialized MTB Rockhopper tarjoaa parhaan suorituskyvyn. Erikoistunut Stumpjumper , joka on valmistettu myös alumiinista, on toinen vaihtoehto nauttia vuoresta parhaalla vastus- ja hallinnassa.


Pyörien lisäksi Specialized tarjoaa kaikki tarvitsemasi varusteet miesten ja naisten vaatteista , kuten shortseista, trikooista, sukista ja muista, kenkiin, kypäriin ja laukkuihin.

clouse menu Sulje