up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Specialized

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

miesten kengät

miesten kengät

Kypärät

Kypärät

Pyörät ja renkaat

Pyörät ja renkaat

Polkupyörät ja rungot

Polkupyörät ja rungot

Osastot

Elektroniikka

Huolto

Koulutus ja Kilpailu

Kypärät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Osien Varaosat

Polkupyörän Osat

Pyörän Varastointi & Kuljetus

Pyörät ja Renkaat

Pyörät ja Tangot

Sähkö Polkupyörää

Valaistus

KAIKKI( Specialized )

Specialized

Specialized on johtava maastopyörän osien ja tarvikkeiden valmistaja ja jakelija. Yhtiö perustettiin vuonna 1974 Mike Sinyardin toimesta ja se on kotipaikka Morgan Hill, Kaliforniassa. Brändi on tullut monen harrastajan ja ammattipyöräilijän huomion keskipisteeksi, jotka luottavat Specializedin pyörän osien ja laitteiden kanssa Euroopan kiertueella. Yhtiö on sitoutunut valmistamaan erinomaista laadukkaita pyöräilytarvikkeita ja lisävarusteita, jotta pyöräilijän suorituskyky paranisi. Specialized on nyt yksi parhaista brändeistä, jotka tarjoavat korkealaatuisia pyörän osia ympäri maailmaa. Jos haluat arvoa innovaation kanssa lisätäksesi kilpailukykyä, valitse pyörän varusteet Bikeinnin Specializedista.
Specializedin lisäksi löydät hyvän valikoiman kypäriä. Specialized-brändin kypärät on erityisesti suunniteltu estämään mahdollisia päävammoja. Ne auttavat suojaamaan sinua vakavalta kaatumiselta tai onnettomuudelta kilpailun aikana. Ne ovat aerodynaamisia, erittäin mukavia ja tarjoavat hyvää ilmanvaihtoa. Lisäominaisuutena oleva MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) auttaa vähentämään iskujen ja äkkiliikkeiden aiheuttamia pyörimisvoimia, mikä tekee niistä parhaita kypäriä.

Specialized-brändin maastopyörät ovat parhaat maastopyörät

Specialized-brändin maastopyörät ovat helppoja ajaa jopa jyrkimmälle rinteelle. Ne ovat kevyitä ja tarjoavat erinomaisen tuen suorituskyvyn parantamiseksi. Kestävyys ja innovatiivisuus suunnittelussa ja tekniikassa tekevät niistä erittäin luotettavia. Specialized Rockhopper on toinen täydellinen ratkaisu ammattitason pyöräilijälle, joka haluaa parantaa kokemustaan ​​tai jopa aloittelijalle lajissa. Se on saatavana parhaassa hintaluokassa tarjoten suurempaa monipuolisuutta.
Erilaisena maastopyöristä, Specialized tarjoaa myös laajimman valikoiman maantiepyöriä. Specialized-brändin maantiepyörät ovat suosittuja ammattipyöräilytähtien keskuudessa. Voit helposti luottaa maantiepyörän kykyyn sen korkean suunnittelun ja vakauden kanssa. Sen perusteellinen ja innovatiivinen rakenne edistyneiden teknologioiden kanssa tekee pyöräilijästä turvallisen ajaessaan. Lisäksi kevytmateriaali tukee nopeampaa nopeutta ja suurta hauskanpitoa.

Brändi tarjoaa myös laajan valikoiman Specialized gravel-pyöriä. Kun tie on suora, mutta ei helppo ajaa hiekkateiden vuoksi, nämä pyörät sopivat sinulle parhaiten. Tämä epävarma ajokokemus antaa sinulle lisäpintaa kilpailun suorittamiseen suorituskyvyn ja nopeuden lisäämiseksi. Siksi se on epäilemättä paras tehdäksesi seikkailusi sekoitetulla alustalla vielä hauskemmaksi.
Specialized-brändin sähköpyörät ovat nimi innovaatiolle ja inspiraatiolle. Nämä sähköpyörät on suunniteltu antamaan sinulle tukea, jotta voit kiihdyttää nopeammin kuin standardipyörä. Halusitpa sitten niitä päivittäiseen käyttöön tai kilpailemiseen, ne antavat sinulle lisäpontin auttamaan sinua pääsemään tavoitteeseesi nopeammin säästäen paljon energiaa ja aikaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje