up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Kryptonite

Kryptonite

Alles ( Kryptonite )

Over Kryptonite

Kryptonite, een vertrouwde naam op het gebied van fietsbeveiliging, is al jarenlang een toonaangevend lichtpunt in bescherming voor fietsers wereldwijd. Met een rijke geschiedenis die dateert van 1972, heeft het merk steeds innovatieve oplossingen geleverd om de kostbare bezittingen van fietsers veilig en beveiligd te houden. Kryptonite's reis begon toen zijn oprichters, Michael Zane, en zijn vrienden, op een fietstocht door het hele land waren. Hun ervaringen met diefstal hebben hen geïnspireerd om robuuste fietssloten te maken, en zo werd Kryptonite geboren. In de loop der jaren heeft Kryptonite tal van baanbrekende producten geïntroduceerd en is het een synoniem geworden voor fietsbeveiliging. Hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid van de fietser heeft hen tot een favoriet gemaakt onder wielrenners, fietsliefhebbers en pendelaars.
Vandaag de dag strekt Kryptonite's gamma zich uit tot meer dan alleen sloten, met een uitgebreide collectie fietsaccessoires, waaronder verlichting, kabelsloten en ondersteuningssystemen. Kryptonite bij Bikeinn is uw vertrouwde partner in fietsbeveiliging en onderhoud. Met een geschiedenis van het beschermen van de geliefde fietsen van fietsers en een toewijding aan innovatie, blijft Kryptonite schitteren als een lichtpunt van veiligheid en betrouwbaarheid in de wereld van het wielrennen. Verken hun assortiment aan fietsverlichting, kabelsloten en ondersteunende accessoires om uw fietservaring te verbeteren en uw fiets tegelijkertijd te beveiligen. Rijd met vertrouwen, dankzij Kryptonite.

Kryptonite beschermt uw rit

Verlicht uw pad met Kryptonite fietsverlichting, zodat uw nachtelijke ritten veilig en aangenaam zijn. Kryptonite biedt een scala aan voor- en achterlichten, ontworpen met het oog op de behoeften van fietsers. De koplampen werpen een krachtig licht, waardoor het pad voor u wordt verlicht, terwijl de achterlichten uw zichtbaarheid voor anderen op de weg vergroten. Kryptonite-koplichten zijn ontworpen voor superieure helderheid en betrouwbaarheid. Hun geavanceerde technologie biedt een helder, breed lichtstraal om je te begeleiden door het donker, waardoor je veiligheid op de weg wordt vergroot. Blijf zichtbaar van achteren met Kryptonite-achterlichten met verschillende modi naar keuze. Deze lampen zijn ontworpen om opgemerkt te worden door automobilisten en voetgangers, waardoor u veilig blijft tijdens avondritten. Kryptonite kabelsloten bieden flexibele maar robuuste beveiligingsoplossingen voor uw fiets. Deze lichtgewicht sloten zijn gemakkelijk mee te nemen en bieden een extra laag bescherming als ze worden gecombineerd met hun U-sloten. Of u nu uw wielen beveiligt of een extra laag verdediging toevoegt aan uw frame, Kryptonite kabelsloten hebben u gedekt. Kryptonite houdt niet op bij sloten en lampen. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om je fiets in topconditie te houden. Kryptonite fietsondersteunende producten bevatten essentiële accessoires zoals onderhoudsstandaarden, gereedschapskisten en montage-oplossingen, waardoor uw fiets altijd klaar is voor uw volgende avontuur.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden