up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Kryptonite

Kryptonite

Allt ( Kryptonite )

Om Kryptonite

Kryptonite, en pålitelig navn innen sykkelbeskyttelse, har vært et fyrtårn for syklister over hele verden. Med en rik historie som strekker seg helt tilbake til 1972, har merket konsekvent levert innovative løsninger for å holde syklister sine verdifulle eiendeler trygge og sikre. Kryptonites reise begynte da grunnleggerne, Michael Zane, og hans venner, var på en sykkeltur over hele landet. Deres erfaringer med tyveri inspirerte dem til å opprette robuste sykkellåser, og dermed ble Kryptonite født. Gjennom årene har Kryptonite pionert mange banebrytende produkter, og har blitt synonymt med sykkelbeskyttelse. Deres forpliktelse til kvalitet og syklistenes sikkerhet har gjort dem til en favoritt blant syklister, sykkelentusiaster og pendlere.
I dag strekker Kryptonites sortiment seg utover låser til å inkludere en omfattende samling av sykkeltilbehør, inkludert lys, kabellåser og støttesystemer. Kryptonite hos Bikeinn er din pålitelige partner innen sykkelbeskyttelse og vedlikehold. Med en anerkjent historie om å beskytte syklistenes kjære sykler og en forpliktelse til innovasjon, fortsetter Kryptonite å skinne som et fyrtårn for sikkerhet og pålitelighet i sykkelverden. Utforsk deres sortiment av sykkellys, kabellåser og støttetilbehør for å forbedre sykkelopplevelsen din mens du holder sykkelen sikker. Sykle med tillit, takket være Kryptonite.

Kryptonite Beskyttelse din sykkeltur

Lyssett opp veien med Kryptonite sykkellys, for å forsikre deg om at natteturene dine er både trygge og hyggelige. Kryptonite tilbyr et bredt utvalg av front- og baklykter, designet med syklisters behov i tankene. Frontlyktene kaster et kraftig lys, som belyser veien foran deg, mens baklyktene øker synligheten din for andre på veien. Kryptonite frontlykter er utviklet for å gi suveren lysstyrke og pålitelighet. Den nyskapende teknologien gir et klart, bredt lys som leder veien gjennom mørket, og øker sikkerheten på veien. Bli synlig bakfra med Kryptonites baklykter, som har flere ulike moduser for å tilpasse dine preferanser. Disse lysene er designet for å holde deg synlig for bilister og fotgjengere, og sikre at du er trygg under kveldssykling. Kryptonite kabellåser tilbyr fleksibel, men robust sikkerhetsløsninger for sykkelen din. Disse lette låsene er enkle å bære og gir et ekstra lag med beskyttelse når de brukes sammen med U-låser. Uansett om du sikrer hjulene eller legger til et ekstra lag med forsvar for rammen, har Kryptonite kabellåser deg dekket. Kryptonite stopper ikke bare ved låser og lys. De forstår viktigheten av å holde sykkelen din i topp form. Kryptonite sykkelstøtte-produktene inkluderer nødvendige tilbehør som vedlikeholdsstativer, verktøykasser og monteringsløsninger, for å sikre at sykkelen din alltid er klar for ditt neste eventyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk