up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

RockShox

RockShox

KAIKKI ( RockShox )

Noin RockShox

RockShox - urheilullinen jousitus pyörille

Kolmen vuosikymmenen ajan RockShox on ollut urheilullisen jousituksen maailmassa edelläkävijä. Vuonna 1989 perustettu tuotemerkki mullisti maastopyöräilyä tuomalla markkinoille ensimmäisen maastopyörään suunnitellun jousen. Hillitöntä uudistamisen sitoutumista, tarkkaa tekniikkaa ja intohimoa kuljettajien kokemuksen parantamiseen RockShox on jatkuvasti asettanut alan standardeja. RockShox pysyy edelleen maastopyöräilyn innovaation eturintamassa, rajojaan ylittäen luodakseen jousitusjärjestelmiä, joita erilaisten kuljettajien tarpeet vaativat. Voimakkaan saavutusten historiallaan ja teknologian jatkuvaan kehittämiseen sitoutumisellaan RockShox jatkaa suorituskykyisen jousituksen määrittelemistä tulevaisuudessa, antaen kuljettajille mahdollisuuden voittaa uusia haasteita ja kokea polkuja koskaan aiemmin.

RockShox - edelläkävijän suorituskykyinen jousitus pyörille

Yksi maastopyöräilyn ikonisimmista nimistä, RockShox Judy-jousi esiteltiin alkuvuosikymmeninä. Sen kestävyyden ja säädettävyyden ansiosta Judy asetti turvallisuuden ja suorituskyvyn vakioarvon. Vuosien varrella se on evoluutioitunut sisältäen uusimman teknologian, samalla säilyttäen alkuperäisen DNA:nsa luotettavasta maastokäytöstä. Judy-jousen perinteiden pohjalta RockShox Recon-sarja tarjoaa monipuolisen ja helposti saatavilla olevan vaihtoehdon maastopyöräilijöille, jotka etsivät laadukasta jousitusjärjestelmää. Erilaisten ajotyylien tarpeisiin suunnitellut vaihtoehdot antavat huomiotaherättävää hallintaa ja mukavuutta erilaisilla alustoilla. Aggressiivisille maasto- ja enduro-kuljettajille suunnitellulle RockShox Lyric-sarjalle ominaista on erinomainen vastaus ja vakautta.
Kun tavoitteena on voittaa jyrkkiä laskuja ja äärimmäisiä polkuja, RockShox Zeb astuu kuvaan. Lisääntyneen liikkuvuuden ja kestävän rakenteen ansiosta Zeb on suunniteltu kestämään kovimpia olosuhteita luottamuksella herättävään hallintaan. Se on suunniteltu kuljettajille, jotka kaipaavat suurta iskua ilman, että se vaikuttaa yleiseen ajo-ominaisuuteen. RockShox Yari on monipuolinen työhevonen, joka tuo huippuluokan jousituskyvyn laajemmalle yleisölle. Lyric-sarjan kanssa jakamansa DNA:n ansiosta Yari tarjoaa erinomaisen ohjattavuuden ja kestävyyden, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kuljettajille, jotka etsivät tasalaatuista suorituskykyä erilaisilla poluilla.
XC-kilpa-alueella RockShox SID edustaa keveää tehokkuutta. Sen keveyden ja nopean vastauksen ansiosta SID on suosikki kilpailuihin tähtääviä XC-kuljettajia varten. Jousien lisäksi tuotemerkki tarjoaa runsaan valikoiman RockShox pyörän osia kuljettajien suorituskyvyn, mukavuuden ja hallinnan lisäämiseksi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje