up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sportcykling Barnbutik

Sportcykling barnbutik

Hitta ett brett utbud av Sportcykling-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Sportcykling

Märken i Sportcykling

Vad är viktigt för dina barn att lära sig om cykling?

Cykling är en underbar sport. Om du lär ditt barn att lära sig cykla är det första steget att samordna med honom eller henne och bygga upp hennes självförtroende. Att ta bort pedalerna hjälper dem att lära sig att balansera och kontrollera cykeln. Du måste också ställa in rätt sadelhöjd så att de enkelt kan trampa och ta fart. Den bästa åldern för ditt barn att lära sig cykla är mellan 4 och 6 år. Janod , Color baby , Woomax , Disney och Bobike är de populära märkena som tillverkar och erbjuder barncyklar.

Cykelshorts

Cykelshorts hjälper till att hålla sämskskinnet där det ska vara. De minskar också skavsår och smärta från sadeln samtidigt som de håller shortsen stadigt mot grenen. Cykelshorts bör bäras innan du rider eftersom de håller shortsen uppe. De undviker ländryggen för att exponera en aerodynamisk körställning.

Cykelhandskar

Det är viktigt att ha någon form av skyddsutrustning för ditt barn innan det börjar cykla. För att skydda ditt barn från skador är handskar en av de viktigaste cykelartiklarna att välja för ditt barn. Oavsett om ditt barn åker på eller terräng ger de bra grepp. Cykelhandskar håller dina ömtåliga händer torra och skyddade från yttre element.

Cykelhjälmar

Ett oväntat fall från en cykel eller en olycka kan hända utan förvarning. Det kan orsaka allvarliga huvudskador. Därför är en välsittande hjälm en viktig del av cykelutrustningen ditt barn behöver för att minska denna risk. En barnhjälm ska sitta tätt. Undvik att köpa en hjälm utan att kontrollera dess storlek och passform på ditt barns huvud. Hjälmarna ska sitta lågt på ditt barns panna. Se till att den har sidoband för att justera hjälmen efter ditt barns ansikte.

Cykel t shirts

Cykeltröjor är speciellt designade för inbitna cyklister som gör stor skillnad i sin prestation. När du väljer en cykeltröja till ditt barn, se till att den sitter bra utan att vara för lös eller för tight. Tröjorna har fickor mot midjan som är lätta att nå och perfekta för förvaring av energigeler, bars och småsaker. Polyester är i allmänhet det material som används för cykeltröjor då det torkar snabbt.

Mer om barncyklister:

Dessutom behöver du också några viktiga cykeltillbehör och delar för reparation och underhåll. Till exempel kan ditt barn behöva justera höjden på sätet. Eller så behöver de dra åt eller lossa hjulen efter en lång körning. Ditt barn kan också använda flaggor som de kan montera på handtaget. Det finns även officiella lagtröjor och tröjor som du kan köpa till ditt barn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga