up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Airoh Helhjelm Spark Scale

Airoh Helhjelm Spark Scale

Airoh Helhjelm Spark Scale

plus
Airoh

Airoh Helhjelm Spark Scale

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm Spark Scale

Med det nye Airoh-ansiktet laget av HRT (High Resistant Thermoplastic) og dets aggressive og aerodynamiske linjer, vil du føle deg helt komfortabel i alle situasjoner der det bare er veien foran deg. Konstruert i vindtunnelen og utviklet på 2 forskjellige ytre skallstørrelser, vil Spark tenne ditt ønske om å hoppe på sykkelen din, uansett hvilken destinasjon du har. Ekstra bredt visir, integrert solskjermvisir, Bluetooth-klar, Stop Wind og Pinlock inkludert, fullfører toppen av rekkevidden.


Egenskaper:

Testet i Airoh Wind Tunnel: Konstruert i Airoh Wind Tunnel og utviklet på 2 forskjellige eksterne skallstørrelser
Ekstra bredt visir: Det brede synsfeltet sørger for flott visuelt, også på siden, og øker aktiv sikkerhet
Pinlock® 70-objektiv: Inkludert Pinlock® 70-objektiv, den premium anti-tåke-løsningen


Spesifikasjoner:

Materiale: Termoplastisk Hrt
Vekt: Fra 1490 G ± 50 GKjenner du alle funksjonene til Airoh Helhjelm Spark Scale? Hos motardinn velger vi motorsykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Hjelmer artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Integrert kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Airoh er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av motorsykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm Spark Scale

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
1401-1500 gr
Farge
Svart
Hvit
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Airoh Helhjelm Spark Scale

Perfekt

-

Vakker hjelm, lett og behagelig Sideluftinntak kan være irriterende, men veldig behagelig

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up