up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Airoh Helhjelm Valor Wings

Airoh Helhjelm Valor Wings

Airoh Helhjelm Valor Wings

plus
Airoh

Airoh Helhjelm Valor Wings

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm Valor Wings

Sterke, kantede og skarpe linjer. Valor representerer utgangspunktet for krevende motorsyklister som søker etter en raseorientert hjelm. Hrt (High Resistant Thermoplastic) skallet er utviklet i to størrelser for perfekt å tilpasse seg alle former, og det ble modellert basert på hastighet, mens grafikken understreker dynamikken og personligheten. Et 8-sone integrert ventilasjonssystem, Extra Wide visir, Pinlock klar linse og Stop Wind utfyller dette produktet av absolutt verdi.


Funksjoner:

Ventilasjonssystem: Optimalisert ventilasjonssystem for intern kjøling
Ekstra bredt visir: Ekstra bredt visir gir et bredt synsfelt for økt aktiv sikkerhet
Stop Wind System: Stop Wind System And Pinlock® Lens Ready


Spesifikasjoner:

Materiale: Termoplastisk Hrt
Vekt: Fra 1400 g ± 50 g


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Airoh Helhjelm Valor Wings unik. Hvis du er interessert i Airoh Helhjelm Valor Wings bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk motardinn. Vår omfattende Integrert kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte motorsykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et motardinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm Valor Wings

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
1401-1500 gr
Farge
Gul
Svart
Grå
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Airoh Helhjelm Valor Wings

Mye for pengene

-

rimelig ugress, god kvalitet. Vær forsiktig og stram litt i høyde med hodet øverst til høyre, tåkesystemet lar noe være å ønske

Airoh Helhjelm Valor Wings

Kvalitet

-

Lett, komfortabelt, rimelig, 5 stjerner

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up