up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Baggasje

Motorsykkelposer - Kapasitet: 0-10 L

()
load

Hva er motorsykkelvesker?

En motorsykkelbag er laget spesielt for å bære den i motorsykkelen din og vil være et behov når du skal på motorsykkeltur. Det hjelper deg å holde alle dine personlige eiendeler trygt. Det finnes mange forskjellige typer motorsykkelvesker å velge mellom. Du vil bli bedt om å finne ut hva slags vesker du trenger, metoden for å feste vesken til sykkelen, og passende kapasitet til å holde alle eiendelene dine. Du kan kjøpe motorsykkelvesker fra Givi , Dainese , Shad , Sw motech og Held .

Typer motorsykkelvesker

Det er to typer motorsykkelvesker , en hard bag og en myk bag, og begge er omtalt nedenfor:

Harde vesker for motorsykler vil vanligvis være laget av stiv plast eller, i omstendigheter når det kreves mer utholdenhet, metall som aluminium. Harde vesker er også mer sannsynlig å være værbestandige og kommer med låsbare funksjoner. Disse posene kan enkelt kobles til motorsykkelryggen. I disse mulighetene kan ekstra monteringsutstyr være nødvendig med mindre motorsykkelen din er utstyrt med rammer for bager som allerede er installert. Disse posene er skadebestandige i alle utstrekninger.

Myke vesker for motorsykler kommer i mange forskjellige stiler, størrelser og stoffer som blandinger av polyester og spandex. Det finnes valg laget av kraftig, skadebestandig høykvalitets nylon, ugjennomtrengelig materiale, lær og andre syntetiske materialer. Spesialiteten med myke motorsykkelvesker er at i flere tilfeller er det ikke nødvendig med noe ekstra utstyr for å knytte bagen til motorsykkelen din. Stropper eller belter som følger med posene vil holde dem stramt på plass, og i noen prøver vil magneter brukes for å holde posen stabil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk