up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bagster Tankveske Raptor Tabs

plus
Bagster

Bagster Tankveske Raptor Tabs

Produktbeskrivelse Bagster Tankveske Raptor Tabs

TRAVEL LINE-serien består av vesker og salvesker med volum skreddersydd for å reise. Materialene er spesielt valgt for sin styrke og tekniske egenskaper. RAPTOR tankvesken, spesielt dedikert til små buede tanker, er festet med TABS-systemet (tradisjonell eller magnetisk, ikke inkludert). Det har alt med flere lommer og rom


Ønsker du mer motorsykkel produkter fra merket Bagster? Hos motardinn, din nett motorsykkel butikk har du til din disposisjon et stort antall motorsykkel produkter relatert til Bagster Tankveske Raptor Tabs. Akurat nå er Bagster Tankveske Raptor Tabs på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av motorsykkel utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Bagster Tankveske Raptor Tabs

Lys stilling
Tank
Farge
Svart
Kapasitet
11-20 L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up