up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex

Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex

Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex

Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex

Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex

plus
Dainese

Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex

Produktbeskrivelse Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex

Sertifiserte ankelstøvler i urbant skinn, komplett med vanntett og pustende Gore Tex® -membran.

Ankelstøvlene S. Germain 2 er laget i fullkornet okseskinn og Gore Tex® -membran og har alle egenskapene til en teknisk sko og det klassiske utseendet til en Chelsea -støvel. De er designet for bybruk, og er ideelle for de som krever maksimal sikkerhet når du sykler, så vel som komforten og stilen som kreves for daglig bruk. Stive innlegg på malleolus, en forsterket innersåle og en nylonhæl gir den nødvendige beskyttelsen i alle ridningssituasjoner, mens det veldig myke fullkornsskinnet gir maksimal komfort. Den vanntette og pustende Gore Tex® -membranen sikrer at S. Germain 2 er egnet under alle værforhold. Den raske glidelåsen gjør dem praktiske for daglig bruk. S. Germain 2 -støvlene integrerer reflekterende detaljer for perfekt synlighet selv under vanskelige forhold.


Funksjoner:

Reflekterende innsatser
Lukkes med glidelås


Spesifikasjoner:

Hovedmaterialer: Idro GORE TEX® fullnarvet okseskinnskinn

Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex er det perfekte produktet for å nå dine motorsykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Støvler produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Herresko produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på motardinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Dainese som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Dainese Motorcykel Støvler S Germain Goretex

Farge
Svart
Produkttype
Støvler
Anbefalt Bruk
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up