up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Helhjelm FF800 Storm

plus
LS2

LS2 Helhjelm FF800 Storm

Produktbeskrivelse LS2 Helhjelm FF800 Storm

LS2 Hjelmer Storm full face motorsykkelhjelm tilbyr ytelsen og funksjonene til hjelmer som koster to til tre ganger så mye, men fordi vi bygger den i vår egen fabrikk, er LS2 i stand til å tilby den til en utrolig verdi. Skallet bruker LS2s proprietære KPA. Den er lett, men sterk. Enkel å bruke og fullt justerbare toppventiler er portet for å tillate ekte strømning gjennom ventilasjon.


Egenskaper:

2 skjell
Oval
1350 ±50
KPA: En proprietær blanding av polykarbonat, romalder termoplast og tilleggsmaterialer spesielt formulert av LS2, KPA (Kinetic Polymer Alloy) Tilbyr ultralett vekt og høy penetrasjonsmotstand, men med en viss fleksibilitet for den ultimate energispredningen. Denne spesielle formelen oppfyller både ECE 22.05 og DOT-kravene.

Visir:
LS2-visirer er bygget med 3D optisk korrekt ´´A Class´´-polykarbonat, en romalderpolymer med høy motstand mot slag, som unngår forvrengning og gir maksimal klarhet.

Twin Shield System: LS2s nedfellbare solskjerm hjelper til med å beskytte rytterens øyne mot skarp sol, og beveger seg raskt og enkelt opp og ut av veien når du går inn i mørke tunneler, og gir en mer komfortabel kjøreopplevelse.
Quick Release System
Ripebestandig: Overflatebehandling av visiret mot små slitende støt.
UV-bestandig: Behandling av visiret med UV-fritt klart belegg.
Pinlock klar

Komfort:

Ekstra Comfort Liner
Hakegardin
Laser Cut Foam: Multi-density-skum kuttes ved hjelp av LS2s 3D-laserteknologi og formet for å passe kurvene til rytterens ansikt for en perfekt passform uten hot spots.
Hypoallergen: Vi bruker hypoallergeniske tekniske stoffer som transporterer fuktighet for å holde deg kjølig mens du sykler.

Sikkerhetssystem:

For å sikre god beskyttelse må hjelmen passe perfekt til hodet ditt, spesiell oppmerksomhet bør rettes mot utformingen av skallformen og materialene for å minimere effekten av en mulig påvirkning. Det er nøkkelen for å få en perfekt passform til hodet ditt fra utsiden til innsiden, så vel som skallet, konfigurasjonen til EPS-foringen, som skal passe godt til menneskets hodeform.

Multi Density EPS
Hurtigspenne i stål
Forsterket hakestropp
Reflekterende sikkerhetslapp: For å øke førersikkerheten om natten eller under dårlige siktforhold, har nakkerullen en reflekterende sikkerhetslapp som lyser i lyset fra andre kjøretøys frontlykter.

Ventilasjonssystem:

Toppventil
Chin Vent
EksosportHos motardinn, viser vi alle egenskapene til LS2 Helhjelm FF800 Storm. I vår motorsykkel butikk kan du finne forskjellige størrelser av LS2 Helhjelm FF800 Storm. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av LS2 Helhjelm FF800 Storm og dra nytte fra våre andre tilbud av motorsykkel utstyr.

Spesifikasjoner LS2 Helhjelm FF800 Storm

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
1301-1400 gr
Farge
Svart
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

LS2 Helhjelm FF800 Storm

Veldig bra !

-

Den kom superraskt og i perfekt stand. Veldig behagelig og inkluderer pinlock! uslåelig kvalitetspris

LS2 Helhjelm FF800 Storm

Hjelm

-

Produktet kom som forventet, riktig størrelse veldig godt pakket. Leveringstiden var 2 dager lengre enn forventet. Men alt er flott. Takk

LS2 Helhjelm FF800 Storm

Ps2 hjelm

-

Hjelmen ser flott ut og passer perfekt. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt.

LS2 Helhjelm FF800 Storm

Super kvalitet

-

Perfekt laget hjelm, helt riktig i størrelse. Stor komfort, spesielt når du er sliten med briller. Leveres med pinlock, det er overraskelse! Enkel å betjene med solskjermmekanisme. Den er klargjort for Bluetooth-system. Sena SMH5 installert uten problemer. Jeg kan bare anbefale denne hjelmen, da den er veldig godt laget og ikke dyr i det hele tatt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up